Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is helaas verlopen!

North Africa Business Dialogue

Heeft u interesse in zakendoen met de regio Noord-Afrika? Wilt u in één middag spreken met de Nederlandse ambassades in Noord-Afrika (Algerije, Egypte, Libië, Marokko en Tunesië)? En met sectorvertegenwoordigers en bedrijven met ervaring in de regio? Kom dan 28 juni naar de North Africa Business Dialogue in Den Haag.

U hoort meer over de marktkansen in Algerije, Egypte, Libië, Marokko en Tunesië op het gebied van (duurzame) energie, landbouw, logistiek en transport. Na de plenaire sessie over zakendoen in Noord-Afrika volgen verdiepende break-outsessies. Die sessies richten zich specifiek op de marktkansen voor de verschillende landen en sectoren.

Informatiemarkt

Er is volop gelegenheid om te netwerken. Tijdens de informatiemarkt spreekt u met economische experts van de Nederlandse ambassades in de Noord-Afrikaanse landen (inclusief de landbouwafdelingen) en de Noord-Afrikaanse ambassades in Den Haag. Er zijn ook vertegenwoordigers van verschillende relevante brancheorganisaties aanwezig.

Programma

TijdOnderdeel
13.00 - 13.30 uurOntvangst en registratie
13.30 - 14.30 uurOpening: keynote en plenaire sessie
14.30 - 15.30 uurBreak-outsessies
15.30 - 17.15 uur Infomarkt en netwerkreceptie
17.15 - 18.00 uurAfsluiting

Deelname en aanmelden

Meld u aanExternal link vóór 23 juni. Deelname is gratis. Bij een no-show zonder afmelding wordt € 75 in rekening gebracht.Let op: het aantal deelnemers is beperkt en onder voorbehoud.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Mark HengstmanMinisterie van Buitenlandse Zaken, directie Internationaal OndernemenE: mark.hengstman@minbuza.nlExternal link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Den Haag

Datum

Do 28 jun 2018

Tijd

13:00 - 18:00 uur

Kosten

  • Meld u aan vóór 23 juni
  • Deelname is gratis (bij no-show wordt € 75 in rekening gebracht)