Eén antwoord van de overheid

Dit evenement is helaas verlopen!Klik hier voor andere evenementen.

Netwerk- en matchmaking event met vrouwelijke ondernemers uit Georgië

Bent u geïnteresseerd in zakendoen in Georgië? En wilt u kennismaken met vrouwelijke ondernemers uit dit land? Kom dan op donderdag 17 mei naar het netwerk- en matchmaking event in Den Haag en maak kennis met 15 Georgische onderneemsters.

Van 13 tot 19 mei 2018 bezoekt een delegatie van 15 vrouwelijke ondernemers uit Georgië ons land. Het doel van de missie is om deze ondernemers in contact te brengen met Nederlandse handelspartners en hen te ondersteunen bij het verder ontwikkelen van hun ondernemerskwaliteiten. Centraal in het programma staan onder andere:

  • een training,
  • het uitbreiden van hun internationale netwerk (op collectief en individueel niveau),
  • het bieden van inzicht in hun internationale kansen en
  • introducties bij potentiële Nederlandse business leads en partners.

Matchmaking en netwerken

Op donderdagmiddag 17 mei is het matchmaking- en netwerkevenement in Den Haag. Dit biedt een unieke gelegenheid om de potentie van deze Georgische vrouwen verder te ontwikkelen. Ook is er aandacht voor de mogelijke samenwerking tussen ondernemers uit beide landen. Bekijk een kort overzicht van de bedrijfsprofielenExternal link. De deelnemers zijn actief in de sectoren: Agro/food, Design, Zakelijke dienstverlening en Hospitality.

Deelname

Wilt u kennismaken met een of meerdere leden uit de delegatie en uw zakelijke kansen bespreken? Meld u aan per e-mailExternal link. Deelname aan deze middag is gratis.

Meer informatie

Lees meer over de inkomende handelsmissie uit GeorgiëExternal link op de website van Handelsroute.

Voor vragen over het netwerk- en matchmakingevent neemt u contact op met:Jessie Brockhoff, HandelsrouteE: jessie@handelsroute.nlExternal link

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, de Nederlandse ambassade in Tblisi en Handelsroute organiseren deze middag.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

1 dag

Kosten