Eén antwoord van de overheid

Missie voor inkopers van verse producten naar Thessaloniki

Bent u een inkoper of groothandelaar in verse groenten, fruit of aanverwante producten? Wilt u zakendoen met Griekenland? Schrijf u dan in voor FreskonExternal link, de internationale vakbeurs voor verswaren.

Sectoren

Het evenement richt zich op de volgende (sub)sectoren:

  • verse groente en fruit (conventioneel & biologisch);
  • verpakkingsmateriaal;
  • machines & equipment (processing, preserving, packaging, weighing, lifting & storing);
  • transport & logistiek;
  • kwaliteits controle & certificerings organisaties.

Aanmelden

Meld u aan vóór 26 maart 2018.Duur van het evenement is twee dagen en start op donderdag 24 april om 10 uur en eindigt op zaterdag 28 april om 19.00 uur. Kosten voor reis- en verblijf worden gedragen door HELEXPO.

De Enterprise Europe Network organiseert in samenwerking met de Federation of Industries of Northern Greece (FING) en de National Exhibition Agency HELEXPO, een missie voor inkopers en groothandelaren van verse groenten en fruit.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de missie of over de deelnemers? Neem dan contact op met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland: Annemarie Destree: Annemarie.Destree@rvo.nlExternal link

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExternal link.

Details

Locatie

Griekenland, Thessaloniki

Datum

Di 24 apr 2018 - 28 apr 2018

Kosten

Meld u aan vóór 26 maart 2018
Direct aanmelden