Eén antwoord van de overheid

Minister Kaag opent het Nationaal Export Event

Op de sfeervolle congreslocatie 1931 in Den Bosch opent Sigrid Kaag, Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, hét evenement voor ondernemers die willen investeren in internationaal succes. Exporteert u goederen of diensten? Wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom ook op woensdag 3 oktober 2018 naar het Nationaal Export Event!

Programma

Als keynote spreker zal Jennifer van der Leegte, Executive Vice President VDL Groep, een presentatie geven. En dit alles onder de inspirerende begeleiding van dagvoorzitter Donatello Piras. De dag is inclusief een verzorgde lunch en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Het programma van het Nationaal Export EventExternal link bestaat uit workshops en huiskamergesprekken over actuele thema's, zoals het Handelsakkoord Midden-Amerika, Brexit, de rechtspositie van ondernemers, de digitalisering en het vinden van zakenpartners in het buitenland. Landen en markten met bijzondere aandacht zijn de snelgroeiende ASEAN-regio, de Golfregio en onze directe buurlanden. Maar ook Polen, Afrika, Mexico en India worden uitgelicht.

Adviesgesprekken met buitenlandnetwerk

Tijdens het Nationaal Export Event zijn Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit meer dan 100 landen aanwezig. U kunt een-op-een met hen praten over het zakendoen in 'hun' land. Zij helpen u bij het vinden van betrouwbare agenten, distributeurs en zakenpartners.

Aanmelden

Het Nationaal Export Event is bedoeld voor ondernemers met ambitie om grenzeloos te ondernemen. De organisatie streeft ernaar het programma zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op deze doelgroep.

Meld u aan op de website van het Nationaal Export EventExternal link.External link vóór 18 september.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

1931 Congrescentrum
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch

Datum

Wo 3 okt 2018

Tijd

10:00 - 18:30 uur

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 225
  • Aanmelden vanaf 12 juli
Direct aanmelden