Eén antwoord van de overheid

Meer met digitalisering

U wilt graag meer tijd hebben voor de dingen waar u écht goed in bent, uw vak. Slimmer digitaal werken maakt dit mogelijk. Leer nu hoe u slimmer om kunt gaan met data, de informatie binnen uw bedrijf en daarbuiten. En over de inzet van Social media waardoor het vinden en binden van klanten en netwerken eenvoudiger wordt. Vervolgens hoort u hoe u gegevens handig kunt verwerken, met minder handmatige handelingen waardoor het u tijdswinst geeft. Praktische tips nodig? U spreekt met collega-ondernemers en u ontvangt een uitgebreide ‘goodybag’ met verdiepende tips en tools.

Maakt u tijd vrij voor de workshop "Meer met digitalisering"? Dan houdt u een veelvoud in tijd over voor de leuke dingen!

Programma

Meer met digitalisering

U volgt een modulaire workshop waar u in 3 blokken mét andere ondernemers kennis opdoet van digitalisering. U gaat bovendien met praktische tips naar huis die u in uw bedrijf kunt toepassen. Deze workshop geeft de sleutel tot meer: meer kennis, meer tijd en meer productiviteit.

Data

Inspiratie voor wat u zelf met data kunt doen in uw bedrijf. Doe kennis op over wat data is en hoe u ermee kunt werken. Bepaal zo wat de eerste (of volgende) stap kan zijn. Het stappenplan ‘aan de slag met data’ krijgt u direct mee.

Online marketing

Online nieuwe klanten vinden en huidige klanten aan uw bedrijf binden, dat wil elke ondernemer. Via social media en online marketing zijn er volop mogelijkheden om uw netwerk uit te breiden, inzicht te krijgen in wat de klant wil én uw verhaal goed in de markt te zetten. Leer hier hoe u aan de slag gaat.

Uitwisseling en pauze

Tijd om de informatie te verwerken en met collega-ondernemers te spreken. Hoe pakken zij het aan?

(Kantoor) Automatisering

Automatisering klinkt wellicht niet spannend en innovatief, maar biedt ook in 2018 nog veel kansen om uw bedrijf productiever en efficiënter te maken. Welke voordelen met kantoorautomatisering zijn er te behalen? Vanaf nu snapt u technische termen als ‘cloud computing’, ‘Internet of Things’ en ‘open source’ en weet u hoe u dit voor uw bedrijf succesvol kunt inzetten.

Ontwikkeling en digitalisering stopt niet na deze workshop: u ontvangt nog meer; per e-mail ontvangt u een gepersonaliseerde digitale goodybag met verdere verdieping op de besproken onderwerpen.

Details

Locatie

Ondernemersplein Amsterdam
De Ruyterkade 5
1013 AA Amsterdam

Datum

Wo 20 jun 2018

Tijd

16:00 - 19:00 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden