Eén antwoord van de overheid

Matchmakingevent TUS Expo en RoboBusiness Europe 2018

Bent u als ondernemer of onderzoeker op zoek naar internationale zakenpartners? En partners voor (technologische) samenwerking of onderzoek uit de onbemande systemensector en internationale robotindustrie? Ontmoet ze bij het matchmakingevent tijdens TUS Expo en RoboBusiness Europe 2018.

In vooraf geplande sessies van 30 minuten kunt u met de andere deelnemers 'speeddaten' om snel uit te vinden waar uw gemeenschappelijke interesses en belangen liggen.

Aanmelden matchingsbijeenkomst

Via de matchmaking-website meldt u zich aanExternal link. Beschrijf in een kort profiel uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of kan aanbieden.

Op basis van de onlineprofielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben en kunnen deelnemers voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor het evenement ontvangt u uw schema met gesprekken.

De geplande gesprekken duren telkens 30 minuten. Zo spreekt u op één dag met meerdere potentiële klanten en partners over commerciële of technologische samenwerking en haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Meer informatie

Lees meer informatieExternal link over het evenement en het aanmelden.

Details

Locatie

Rotterdam

Datum

Wo 14 feb 2018 - 15 feb 2018

Tijd

10:00 uur

Kosten

Deelname is gratis
Direct aanmelden