Van de overheid. Voor ondernemers.

Matchmaking tijdens vakbeurs Host Milano

Bent u ondernemer in food, horeca of hospitality? En bezoekt u de vakbeurs Host Milano? Kom dan op 20 of 21 oktober 2017 naar een matchmaking-sessie van Enterprise Europe Network in Italië.

De matchmaking-sessie is een laagdrempelige manier om potentiële zakenpartners te ontmoeten en internationaal zaken te doen.

Aanmelden

Deelname aan de matchmaking-sessie is gratis. Meld u aan tot en met 17 oktober. Upload uw bedrijfsprofiel en plan B2B-gesprekken met potentiële zakenpartners.

Internationale vakbeurs Host Milano

De Host Milano is dé internationale vakbeurs voor food, horeca, food service equipment en hospitality. De beurs vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 24 oktober.Kijk voor meer informatie en deelnamekosten op de website van Host Milano.

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Details

Locatie

Milaan, Italië

Datum

Vr 20 okt 2017 - 21 okt 2017

Tijd

9:30 uur

Kosten

Het matchmaking-event is gratis. Aanmelden kan tot en met 17 oktober.
Direct aanmelden