Eén antwoord van de overheid

Matchmaking tijdens Nordic Organic Food Fair & Natural products Scandinavia

Bent u actief in de biologische voedselindustrie en op zoek naar internationale zakenpartners in Scandinavië? Doe dan op 14 en 15 november mee met het matchmakingevenement van Enterprise Europe Network (EEN) tijdens de Nordic Organic Food Fair & Natural products Scandinavia-beurs.

De matchmaking is onderdeel van deze beurs en geeft ondernemers de ideale gelegenheid om zakenpartners te vinden.

Hoe werkt het

  • Meld u aanExternal link via de website van EEN. Het kan tot 1 november.
  • Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
  • Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. U boekt voorafgaand aan het evenement een afspraak in met de partijen die voor u interessant zijn. Ongeveer 1 week voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema.
  • De gesprekken duren maximaal 20 minuten. U spreekt zo in 2 dagen met meerdere potentiële klanten en partners over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Waarom deelnemen?

  • U breidt uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners.
  • U ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten.
  • U haalt het maximale uit uw beursbezoek.
  • U kunt deelnemen als standhouders of als bezoeker.

Aanmelden

Deelname aan de matchmaking is gratis. Wel is voor toegang tot de beurs een aparte pas nodig. Bestel de gratis toegangspasExternal link via de organisatie van de beurs.

Meer informatie

Kijk op de website van de Nordic Organic Food Fair & Natural products ScandinaviaExternal link voor meer informatie over de beurs.

Wilt u meer weten over de matchmaking, neem dan contact op met:

Enterprise Europe NetworkAnnemarie DestréeE: Annemarie.Destree@rvo.nlExternal link

Enterprise Europe Network Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExternal link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Malmömässan Exhibition & Congress Centre
Mässgatan 6
215 32 Zweden

Datum

Wo 14 nov 2018 - 15 nov 2018

Kosten

Direct aanmelden