Eén antwoord van de overheid

Matchmaking tijdens MEDICA 2017

Zoekt u Europese samenwerkingspartners in de medische sector? Kom dan in november naar het matchmaking event tijdens de beurs MEDICA 2017 in Düsseldorf, dé ontmoetingsplaats voor de medische sector.

De matchmaking tijdens MEDICA 2017 helpt uw bedrijf, universiteit of onderzoeksinstituut bij het vinden van buitenlandse partners voor productontwikkeling, productie- of licentieovereenkomsten, distributie, onderzoeksprojecten en andere samenwerkingsvormen. Het Enterprise Europe Network (EEN) organiseert de matchmaking.

Onderwerpen

De matchmaking richt zich op bedrijven en organisaties met producten of know-how op het gebied van: diagnostiek, spoedeisende zorg, ziekenhuis, verzorgingsproducten en meubilair, imaging apparatuur, anesthesiologie, ademhaling, ICT, laboratorium apparatuur, medische diensten, operatietechnologie- en materiaal, fysiotherapie, orthopedie, sterilisatie, chirurgie en endoscopie.

Hoe werkt de matchmaking?

U meldt zich aan en maakt een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aan. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en te bieden hebben.

U kunt voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor het evenement ontvangt u uw schema met gesprekken. Zo kunt u met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële en technologische samenwerking en haalt u het maximale uit uw beursbezoek. De geplande gesprekken duren 30 minuten.

Wanneer?

De 1-op-1 afspraken vinden plaats op 14, 15 en 16 november van 10.30 tot 18.00 uur. U kunt bij registratie aangeven op welke tijden u de gesprekken wilt voeren.

Deelname

Deelname is alleen mogelijk als u een geldig ticket voor de MEDICA heeft. De kosten voor deelname aan de matchmaking zijn € 200 excl. btw. Startende bedrijven (gestart na 1-1-2015) krijgen € 100 korting. Om aan te tonen dat u start-up bent stuurt u een bewijsstuk naar medica2017@zenit.de.

Belangrijke data

  • Registratie van deelnemers en invullen profielen: vóór 5 november.
  • Maken van afspraken: 1 juli tot 6 november.
  • Ontvangst agenda: ongeveer 1 week voor het evenement.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Mohini KeunenT 088 602 2708E Mohini.Keunen@rvo.nl

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Details

Locatie

Düsseldorf

Datum

Di 14 nov 2017 - 16 nov 2017

Kosten

  • Kosten: € 200 excl. btw.
  • Voor start-ups: € 100 excl. btw.
  • U heeft ook een ticket voor de MEDICA nodig
Direct aanmelden