Van de overheid. Voor ondernemers.

Matchmaking tijdens Andalucía Sabor Sevilla

Bent u werkzaam in de voedingsindustrie of in de horeca? Ontmoet dan nieuwe internationale zakenpartners op 25 september in Sevilla (Andalucia, Spanje) tijdens een matchmakingevent op de Andalucía Sabor.

Andalucía Sabor is een voedingsmiddelenbeurs waar de Andalusische agribusiness en visserij centraal staan.

De beurs richt zich op een internationaal publiek, waaronder restaurants, catering, voedseldistributeurs, voedingsindustrie en certificatie-instellingen. Tijdens Andalucía Sabor zijn er diverse activiteiten, zoals proeverijen en rondetafelgesprekken.

Hoe werkt b2b matchmaking?

Via de website kunt u zich aanmelden en een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aanmaken. Op basis van onlineprofielen weet u wat partijen vragen en/of aanbieden (een technologie, product, R&D samenwerking). Voorafgaand en tijdens het evenement kunt u afspraken inboeken via de website.

De geplande gesprekken duren zo'n 30 minuten en vinden op de beurs plaats. Zo kunt u tijdens deze beurs met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële en technologische samenwerking.

Deelname

Deelname aan de matchmaking is gratis en staat open voor standhouders en bezoekers.

U kunt zich tot en met 8 september aanmelden voor de b2b matchmaking. U heeft tot 14 september gelegenheid de één-op-één gesprekken te boeken.

Meer informatie

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Details

Locatie

Sevilla

Datum

Ma 25 sep 2017

Tijd

10:00 - 19:00 uur

Kosten

  • Deelname is gratis
  • U kunt zich aanmelden tot en met 8 september
Direct aanmelden