Van de overheid. Voor ondernemers.

Matchmaking op veehouderijbeurs SPACE 2017

Bent u ondernemer in de veehouderij en op zoek naar zakenpartners? Kom dan 13 en 14 september 2017 naar de Enterprise Europe Network matchmaking bij de internationale vakbeurs SPACE 2017 in Rennes, Frankrijk.

SPACE 2017 vindt plaats van 12 tot en met 15 september. Met 1447 exposanten en meer dan 100.000 bezoekers is het een belangrijke vakbeurs voor de veehouderij in de breedste zin van het woord.

Matchmaking

SPACE is een goede ontmoetingsplek voor producenten van stallen en stal-benodigdheden en voor producenten van veevoeders.

Tijdens de matchmaking op 13 en 14 september maakt u kennis met potentiële zakenpartners op het gebied van handel, onderzoek of technologie. Voor de matchmaking maakt u vooraf een samenwerkingsprofiel aan en geeft u aan met wie u wilt spreken en over welk onderwerp.

Tijdens SPACE 2017 verkent u de samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op onze locatie, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Deelname

Deelname aan de matchmaking is gratis voor standhouders op of bezoekers van de vakbeurs. Om deel te nemen aan de matchmaking moet u zich eerst:

Vervolgens meldt u zich vóór 1 september 2017 aan voor de matchmaking.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Annemarie DestréeRijksdienst voor Ondernemend NederlandE: annemarie.destree@rvo.nl

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Details

Locatie

Rennes, Frankrijk

Datum

Wo 13 sep 2017 - 14 sep 2017

Kosten

  • Deelname uitsluitend voor standhouders en bezoekers aan de vakbeurs
  • Meld u vóór 1 september 2017 aan voor de matchmaking
  • Deelname aan de matchmaking is gratis
Direct aanmelden