Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Matchmaking Life Sciences en Health op Bionnale 2018

Doet u zaken in de Life Sciences & Health-sector? Kom op 20 juni naar Berlijn en ontmoet potentiële zakenpartners tijdens het matchmakingevent op de Bionnale 2018.

Vorig jaar ontving deze conferentie meer dan 900 deelnemers. Het programma biedt informatiesessies, bedrijfspresentaties en een beursvloer. Hiernaast organiseert Enterprise Europe Network een matchmakingevent om industrie en academische wereld te ondersteunen bij het vinden van samenwerkingspartners.

Hoe werkt de matchmaking?

  • De matchmaking richt zich op organisaties in de biotechnologie, pharma, medische technologie en “digital health”.
  • Bij aanmelding stellen de deelnemers een onlineprofiel op. Dit geeft inzicht wat de deelnemers vragen en te bieden hebben.
  • Gespreksduur is 20 minuten per gesprek. U kunt meerdere gesprekken plannen. Het mogelijk om voorafgaand aan het evenement gesprekken aan te vragen.
  • Een dag voor het evenement ontvangt u uw schema met gesprekken.

Aanmelden

Meld u aanExternal link en stel uw bedrijfs- en samenwerkingsprofiel op en plan uw afspraken.

Meer informatie

Meer informatie over Bionnale 2018External link.

Heeft u vragen over de beurs en/of matchmaking? Neem dan contact op metMichelle Lemmers, Enterprise Europe NetworkT: 06 11 70 46 80E: michelle.lemmers@rvo.nlExternal link

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExternal link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Duitsland, Berlijn

Datum

Wo 20 jun 2018

Tijd

13:30 - 21:00 uur

Kosten

  • Deelname conferentie en matchmaking: gratis.
  • Reis en verblijfkosten: eigen rekening.
  • Registratie, invullen profiel en inplannen gesprekken: vóór 18 juni.
  • Ontvangst agenda: de dag vóór het evenement.