Van de overheid. Voor ondernemers.

Matchmaking event tijdens Polagra Food Fair, Polen

Bent u werkzaam in de voedingsmiddelen- en drankensector? En wilt u ondernemen in Centraal- of Oost-Europa? Op 26 september 2017 organiseert Enterprise Europe Network een matchmaking event tijdens de internationale vakbeurs Polagra in Poznan, Polen.

Polagra Food Fair

De Polagra Food Fair is een van de grootste beurzen voor de voedingssector in Centraal- en Oost-Europa. In 2016 trok de beurs ongeveer 1.000 standhouders uit 30 landen en 60.000 bezoekers. Bent u op zoek naar zakenpartners in de voedingsmiddelen- en drankensector? Of wilt u investeren in de foodsector in deze regio? Dan zijn de beurs en het matchmaking event een uitstekende gelegenheid om de mogelijkheden te verkennen.

Deelname en kosten

Deelname aan het matchmaking event is gratis. U krijgt per bedrijf onder andere 1 gratis toegangsbewijs voor 1 dag van de Polagra Food Fair. Bekijk het programma van het matchmaking event.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich tot en met 13 september aanmelden.

Neem voor meer informatie contact op met:

Annemarie DestréeLiaison Officer Enterprise Europe NetworkE: Annemarie.Destree@rvo.nl

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Details

Locatie

Poznan, Polen

Datum

Di 26 sep 2017

Tijd

9:00 - 18:00 uur

Kosten

Deelname aan het matchmaking event is gratis. U kunt zich aanmelden tot en met 13 september.
Direct aanmelden