Van de overheid. Voor ondernemers.

Matchmaking Cyber Security Week

Wilt u zakenpartners ontmoeten in de cyber security sector? Kom dan naar het matchmakingevent van 26 tot en met 28 september 2017 tijdens de Cyber Security week in Den Haag.

De matchmaking biedt ondernemers en onderzoekers de gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, partners voor (technologische) samenwerking of onderzoek te ontmoeten uit de cyber security sector.

Focus CSWmatch 2017 Cyber Security

De matchmaking is gericht op de onderstaande thema’s:

  • infrastructures and systems
  • solutions for business
  • security and society
  • security and safety in case of crisis
  • security of infrastructures and utilities
  • surveillance and bordersecurity
  • systems integration and interoperability

Hoe werkt het?

Bij de aanmelding voor de matchmaking kunt u in een kort profiel uw organisatie beschrijven en aangeven welke technologie, producten of diensten u zoekt of kan aanbieden. Op basis van de online profielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben en kunnen deelnemers voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer 1 week voor het evenement ontvangt u uw gespreksschema. De geplande gesprekken duren telkens 30 minuten. Zo kunt u op 1 dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking.

Aanmelden

Deelname aan de matchmaking is gratis. U kunt zich aanmelden tot en met 21 september 2017.

Meer informatie vindt u op de Cyber Security Week website.

Cyber Security Week

Van 25 tot en met 29 september vindt in Den Haag de 2e editie van de internationale Cyber Security Week plaats. Bij meer dan 40 evenementen delen experts op het gebied van internetveiligheid en cybercrime afkomstig uit overheid, bedrijfsleven en wetenschap hun kennis. Ook bespreken ze de laatste ontwikkelingen en pitchen nieuwe innovatieve ideeën. Belangrijke onderdelen van de Cyber Security Week zijn de Europol-INTERPOL cybercrime conferentie en de finale van de EC-Council hacking competitie Global CyberLympics.

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Details

Locatie

Den Haag

Datum

Di 26 sep 2017 - 28 sep 2017

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Aanmelden tot en met 21 september 2017
Direct aanmelden