Eén antwoord van de overheid

Leer alles over Eurostarsfinanciering op de Innovatie Expo 2018

Tijdens de Innovatie Expo 2018 (IE2018) leert u alles over het Eurostars-financiering, hoort u ervaringen van anderen en kunt u zelf pitchen.

Deelnemen geeft u inzicht in het Eurostarsprogramma, u doet inspiratie op en wisselt ideeën uit.

Wat is Eurostars

Het Eurostarsprogramma ondersteunt de ontwikkeling van innovatieve producten en processen met een duidelijke impact op de internationale markt. Het is een ideale stap voor onder andere hightech mkb-bedrijven om gezamenlijk met een internationale partner nieuwe technologie te ontwikkelen en markten te ontsluiten.

Screenshot Eurostarsvideo IE2018 External link

Klik op de afbeelding voor een video over Eurostars op IE 2018 (Engels)

Openingsthema Celebrating 10 years of Eurostars

In de plenaire openingssessie geven key note sprekers hun visie op Internationale innovatiesamenwerking en krijgt u uit de eerste hand de ervaringen van Eurostars-winnende bedrijven. De sessie wordt afgesloten met de prijsuitreiking voor de meest innovatieve mkb-projecten van 2018.

Thematische parallelle sessies

Eurostars deep dive session , leer alles over Eurostars

Tijdens deze informatiesessie leert u alles over het Eurostarsprogramma. Wat is er nodig voor een succesvol project? Hoe verloopt de indieningsprocedure? Wat zijn de voorwaarden voor financiering en wat zijn ervaringen van anderen. In deze interactieve sessie krijgt u volop gelegenheid om zelf vragen te stellen.

Eurostars investment readiness training.

Hebt u al een Eurostars-project opgezet of afgerond? En wilt u nu gaan opschalen? Welk businessplan biedt de beste kans om financiering te krijgen? Hoe kunt u uw pitch verbeteren? Een geselecteerd aantal bedrijven krijgt de mogelijkheid om voor investeerders een pitch te geven.

Eurostars sessie op agri-food

Deze interactieve sessie is gewijd aan baanbrekende innovaties op gebied van agri-food. Succesvolle koplopers vertellen over hun projecten en hoe ze internationale markten betreden.

Eurostar sessie op circulaire economie

Welke technologische innovaties vinden plaats op het gebied van circulaire economie en welke business modellen past de sector toe? In deze sessie komt u daar meer over te weten. Een van de sprekers is van het high tech bedrijf Blue-tec. Hun succesvolle Eurostarsproject heeft betrekking op afvalwaterbehandeling op basis van forward osmosis.

Eurostars sessie op Smart mobility

Deze interactieve sessie is gewijd aan innovatie met betrekking tot smart mobility. Succesvolle koplopers geven hun visie op smart mobility. Daarna krijgt u de gelegenheid om uw eigen idee te pitchen in 3 minuten.

Eurostars sessie op smart industries

Deze interactieve sessie is gewijd aan innovaties met betrekking tot smart industries. Succesvolle koplopers geven hun visie op smart industries. Daarna krijgt u de gelegenheid om uw eigen idee te pitchen in 3 minuten.

Matchmakingsessies

Kom meer te weten over Eurostars en ontmoet uw potentiële innovatiepartner tijdens de matchmakingsessies op de Innovatie Expo.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de eventwebsiteExternal link. De inschrijfmogelijkheid voor de deelsessies volgt later.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

RDM Onderzeebootloods
Heijplaatstraat 23
3089 JB Rotterdam

Datum

Do 4 okt 2018

Tijd

9:30 - 18:00 uur

Kosten

Deelname is gratis

Direct aanmelden