Eén antwoord van de overheid

KVK Internationale Weken

U bent ambitieus en wilt de wereld veroveren. Misschien bent u al klaar om internationaal te ondernemen. Denk groot! Maar hoe pakt u dat aan? Tijdens de KvK Internationale Weken gaat er een wereld voor u open. Met tools, presentaties en workshops van experts en veel andere internationale helden, helpen wij u uw internationale ambitie te realiseren.

U vindt straks alle informatie over internationaal ondernemen bij elkaar. Er zijn verschillende organisaties en specialisten aanwezig die u direct verder kunnen helpen. Denk aan specialisten op het gebied van transport, financiën, strategie, cultuur, e-commerce, risicomanagement en klanten vinden. Alles om ervoor te zorgen dat u concreet aan de slag kunt met uw eigen plan. Wij zijn nu druk bezig de precieze invulling van het programma. De data en locatie zijn wel al bekend:

  • Eindhoven, 24 september 2018
  • Amsterdam, 26 september 2018
  • Groningen, 27 september 2018
  • Rotterdam, 2 oktober 2018
  • Arnhem, 4 oktober 2018

Ook online kunt u tijdens het evenement een en ander volgen of na afloop terugkijken.

U kunt nu verblijvend uw interesse kenbaar maken, dan houden wij u op de hoogte wanneer u zich definitief kunt aanmelden. De kosten voor deelname aan een bijeenkomst bedragen dan €50. Het online programma is gratis.

Deze informatie is geplaatst door

Kamer van Koophandel

Details

Locatie

Online en bij u in de buurt
Online
Online Online

Datum

Ma 24 sep 2018 - 4 okt 2018

Tijd

16:00 uur

Kosten

€ 50
Direct aanmelden