Eén antwoord van de overheid

Klein wonen, grootse blik

Op 3 oktober 2017 organiseren Platform31, RVO.nl, gemeente Almere, het Woningbouwatelier en het ministerie van BZK samen een groots event over klein wonen.
In juni 2017 werd de mede door ons georganiseerde bijeenkomst Klein wonen, de hype voorbij? al druk bezocht. Naar aanleiding hiervan zijn veel nieuwe vragen opgekomen. Voor ons reden om de bijeenkomst een vervolg te geven. Op 3 oktober willen we meer mensen kennis laten maken met klein wonen én willen we dieper op de materie ingaan.

Programma

Met een grootse blik willen we samen kijken naar het fenomeen klein wonen: wat moet u weten over de bouwregelgeving, wat zijn de kansen voor tijdelijk wonen? Ook de mogelijkheden voor verdichting, zelfvoorzienendheid en duurzaamheid komen aan bod.
Graag gaan we met u in gesprek over de vele aspecten die klein wonen heeft en de kansen en mogelijkheden van deze vorm van wonen. Na afloop van het evenement bieden we u de mogelijkheid om een aantal bijzondere Tiny Houses te bezichtigen, gebouwd door de winnaars van de prijsvraag Tiny Houses op het terrein van de Bouwexpo.

Voor wie?

Het evenement is bedoeld voor professionals die met dit onderwerp te maken hebben: gemeenten, woningcorporaties, ontwikkelaars, beleggers, bouwers en financiers.

Meld u aan

Aanmelden kan bij onze samenwerkingspartner Platform 31.

Meer weten?

Details

Locatie

Almere

Datum

Di 3 okt 2017

Tijd

9:30 - 17:00 uur

Kosten

gratis
Direct aanmelden