Van de overheid. Voor ondernemers.

Kennisdag sport en duurzaamheid

Heeft u als gemeente vragen over duurzaamheid en energiebesparing bij sportaccommodaties? Kom naar de Kennisdag sport en duurzaamheid op donderdag 7 september in Omnisportcentrum Apeldoorn.

Bent u als gemeente verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van uw sportaccommodatie en is energieverbruik daarbij een grote kostenpost? Heeft u daarover vragen? Tijdens deze kennisdag geven wij daar graag een antwoord op.

Programma

De dag start met een keynote van Derk Loorbach. Hij is professor sociaal-economische transities en directeur van The Dutch Research Institute For Transitions (TRIFT) aan de Erasmus Universiteit.

Workshops

Daarna volgen vijf workshoprondes die u naar eigen interesse kunt invullen. Deze gaan over onderwerpen als circulaire economie, duurzaam aanbesteden en energiebesparend gedrag. Gemeenten en provincies vertellen u over hun aanpak en bieden u handige handvatten.

Voor wie?

  • Bestuurders, wethouders en beleidsambtenaren sport, duurzaamheid en/of milieu.
  • Vertegenwoordigers van sportondersteunende diensten, kennisinstituten, bedrijven en andere organisaties die zich inzetten voor deze onderwerpen.

Meld u aan

U kunt zich tot 4 september aanmelden via het registratieformulier.

Rol RVO.nl

RVO.nl en de Vereniging voor Nederlandse Gemeenten (VNG) organiseren deze dag.

Meer informatie?

Details

Locatie

Apeldoorn

Datum

Do 7 sep 2017

Tijd

9:00 - 17:30 uur

Kosten

  • VSG-leden: € 180-,
  • Young professionals van een VSG-lidorganisatie onder begeleiding van een senior: € 117-,
  • Optioneel diner: € 27.50-,
Direct aanmelden