Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is helaas verlopen!

Kansen voor Nederlandse (e)Health-sector tijdens OPEN in Frankrijk

Bent u actief in de eHealth- & Healthsector? Wilt u uw kansen in West-Frankrijk verkennen? Meld u dan aan voor het International Business Partnering Forum op 2 en 3 juli 2018 in Rennes.

Het forum is onderdeel van het internationale B2B-evenenement Open de l'InternationalExternal link. Bretagne Commerce International (BCI), de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Bretagne, organiseert dit evenement voor de zesde keer. De OPEN zorgt voor matches en heeft als doel om buitenlandse investeerders te interesseren voor de regio Bretagne. Het evenement wordt elk jaar bezocht door bedrijven van binnen en buiten de EU, waaronder bedrijven uit de VS, Canada en China.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Dit jaar organiseert het NBSO Nantes een speciaal Life Science & Health (LSH)-programma voor de eHealth- & Healthsector, in nauwe samenwerking met BCI . De komende jaren spant de regio Bretagne zich flink in om nieuwe digitale technieken toe te passen voor diagnoses, patiëntbegeleiding en preventieve geneeskunde. Er is een toenemende vraag naar kennis om dit verder te ontwikkelen.

Nederland geldt als een innovatief land voor invoering van ICT in de gezondheidszorg, iets wat in Frankrijk wordt opgemerkt. Daarom biedt deze sector op de Open de l’International dit jaar een uitstekend platform aan Nederlandse bedrijven om tot zaken te komen, partners te vinden en de sector in Frankrijk te verkennen.

Programma

Tijdens het tweedaagse programma maakt u kennis met bedrijven en volgt u workshops in het congrescentrum Le Couvent des JacobinsExternal link in het centrum van Rennes. Ook bezoekt u bedrijven binnen de Healthsector.

DatumOnderdeel
2 juliB2B-programma en workshops in Rennes
3 juliBedrijfsbezoeken (georganiseerd in samenwerking met BCI en NBSO Nantes)

Kosten en deelname

Meld u aanExternal link vóór 15 juni. Na uw aanmelding regelen wij uw registratie voor de Open de l'internationaal. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden.

Verder is deelname aan de OPEN en het speciale programma gratis. Reis- en verblijfkosten zijn wel voor eigen rekening.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan via e-mailExternal link contact op met:Annelies DijkemaNBSO in Nantes

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Frankrijk, Rennes

Datum

Ma 2 jul 2018 - 3 jul 2018

Kosten

  • Deelname is gratis
  • reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening
  • Meld u aan vóór 15 juni