Eén antwoord van de overheid

Internationale matchmaking tijdens Windforce 2018 conferentie

Bent u opzoek naar potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van offshore wind energy? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 15 mei 2018 een internationaal matchmakingevent tijdens WINDFORCE 2018 in Bremerhaven Duitsland.

Deze matchmaking biedt ondernemers en onderzoeksinstanties de ideale gelegenheid om potentiele internationale zakenpartners te vinden. Het evenement richt zich op (innovatieve) MKB bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van offshore wind energy.

Waarom deelnemen?

 • Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners;
 • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten;
 • Haal het maximale uit uw conferentiebezoek.

Matchmaking

Hoe werkt de matchmaking:

 1. Meld u aan via het registratieformulierExternal link.
 2. Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
 3. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden en boekt u van 12 maart tot 11 mei 2018 afspraken in.
 4. U ontvangt een paar dagen voor de bijeenkomst uw gespreksschema.
 5. De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u in een dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Deelname en aanmelden

Deelname aan de matchmaking is gratis. U kunt hier los van de conferentie aan deelnemen. Meld u aanExternal link voor vrijdag 4 mei. Deelnamekosten voor de conferentie zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Kijk op de website van Inn2POWERExternal linkvoor meer informatie over de matchmaking. Op de website van Windforce 2018External link vindt u meer informatie over de conferentie. Neem voor meer informatie over de matchmaking contact op met:

Enterprise Europe Network (EEN) Kees Mokveld E: kees.mokveld@rvo.nlExternal link

Windforce 2018

De Windforce conferentie is een tweedaags internationaal evenement en is al 13 jaar de centrale ontmoetingsplaats voor de offshore windindustrie. Dit jaar vindt het evenement plaats op 14 en 15 mei.

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExternal link.

Details

Locatie

Duitsland, Bremerhaven

Datum

Di 15 mei 2018

Kosten

 • Deelname aan de matchmaking is gratis en kan los van de conferentie worden geboekt.
 • Meld u aan vóór vrijdag 4 mei.
 • Deelnamekosten voor Windforce 2018 zijn voor eigen rekening.
Direct aanmelden