Van de overheid. Voor ondernemers.

Internationale matchmaking tijdens Offshore Energy 2017

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van offshore energy (olie, gas en wind op zee)? Wilt u mogelijke internationale samenwerkingspartners ontmoeten en bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen? Kom dan naar de internationale matchmaking, tijdens het internationale maritieme energie event Offshore Energy 2017.

Programma

Op de Offshore Energy 2017 komen ongeveer 3000 professionele bezoekers. Het matchmaking-event richt zich op (innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van offshore energy. U kunt uw organisatie en innovatieve project presenteren en een-op-een spreken met potentiële samenwerkingspartners.

Hoe werkt de matchmaking?

Wanneer u zich online aanmeldt, kunt u een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aanmaken. Vóór het evenement boekt u zelf afspraken in en kunt u worden uitgenodigd voor gesprekken. De geplande gesprekken duren maximaal 30 minuten. Zo spreekt u verschillende mogelijke partners over commerciële en technologische samenwerking.

Aanmelden

Meld u aan voor de matchmaking. Dat kan tot 29 september 2017. Van 21 augustus tot en met 4 oktober heeft u de gelegenheid om een-op-een-gesprekken te boeken. Deelname aan de matchmaking is gratis. Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75. Voor de toegang tot de beurs bestelt u een toegangspas via de organisatie van de conferentie.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de b2b-matchmaking? Neem contact op met:

Enterprise Europe NetworkKees MokveldE kees.mokveld@rvo.nl

Meer informatie vindt u ook op de website Offshore Energy Match 2017.

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Details

Locatie

Amsterdam

Datum

Di 10 okt 2017 - 11 okt 2017

Kosten

  • Aanmelden tot 29 september
  • Deelname is gratis, voor de beurs is een toegangspas nodig
  • Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75
Direct aanmelden