Eén antwoord van de overheid

Instructiebijeenkomst erkend deskundige energielabel - 22 november 2018

Om erkend deskundige te kunnen worden, is het bijwonen van een instructie van RVO.nl verplicht.

Toelatingseisen voor de instructie

Om toegelaten te worden tot de instructiebijeenkomst dient u:

  • Gediplomeerd EPA-adviseur of EPA-opnemer volgens BRL 9500-01 te zijn, of
  • Examen Erkend Deskundige Energielabel Woningbouw te hebben afgelegd en een bewijs van vakbekwaamheid van SVMNIVO te kunnen overleggen.

Verplichte deelname

Deelname aan de instructiebijeenkomst is verplicht. Zorg ervoor dat u uiterlijk om 13.00 uur aanwezig bent. Hierna is het mogelijk dat u niet meer wordt toegelaten tot de instructiebijeenkomst.

Let op! Erkend deskundigen hoeven slechts één keer de instructiebijeenkomst bij te wonen.Als u erkend deskundige bent, met een bewijs van vakbekwaamheid voor woningbouw (volgend uit een geldig EPA-W diploma) en uw diploma EPA-W verliest zijn geldigheid door het niet doen of halen van de verplichte opfrisser, kunt u ervoor kiezen om een bewijs van vakbekwaamheid erkende energielabeldeskundige (via SVM-NIVO) te halen. Het is dan niet nodig om de instructie opnieuw te volgen.

Lees hoe u een erkend deskundigeExternal link wordt.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het registratieformulierExternal link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Utrecht

Datum

Do 22 nov 2018 13:00 uur

Kosten

Kosteloos. Voor de instructie is een minimum aantal deelnemers nodig. Bij onvoldoende deelnemers wordt u automatisch doorgeschoven naar de eerstvolgende mogelijkheid. U ontvangt uiterlijk 2 weken voor aanvang bericht of de instructie doorgaat.

Direct aanmelden