Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Innovatieseminar elektrische en slimme mobiliteit

Wilt u zakendoen met het Verenigd Koninkrijk? Of heeft u interesse om deel te nemen aan een Horizon 2020-project op het gebied van elektrisch vervoer, slim laden, autonoom rijden of connected driving and transport-infrastructuur? Kom dan naar het Engels/Nederlands innovatieseminar op 17 en 18 mei op de Automotive Campus in Helmond.

Dit evenement biedt de gelegenheid om meer te leren over de laatste trends en innovatieve oplossingen over deze onderwerpen. Daarnaast is het een uitgelezen kans om nieuwe zakelijke en onderzoekscontacten en -contracten te genereren. Ook voor Horizon 2020-onderwerpen. Het doel is om technologie- en businessinteresses samen te brengen en nieuwe partnerships te faciliteren.

Voor wie

Dit evenement richt zich op vertegenwoordigers van bedrijven, kennisinstellingen of overheidsinstanties.

Matchmaking

Tijdens dit tweedaagse evenement organiseert Enterprise Europe Network een matchmaking. Hier komt u in contact met andere deelnemers.

Deelname en kosten

Deelname aan het evenement en de matchmaking is gratis. Meld u aan vóór 16 meiExternal link. Let op: aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Er is plaats voor maximaal 100 personen.

Meer informatie

Voor meer informatie kijkt u op de evenementenpagina van de Anglo Dutch Mission on Electric Mobility.External link

Enterprise Europe Network Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExternal link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Helmond

Datum

Do 17 mei 2018 - 18 mei 2018

Tijd

10:00 uur

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Meld u aan vóór 16 mei