Eén antwoord van de overheid

Innovatiemissie Smart Cities naar New York

Bent u actief op het gebied van Smart Cities en binnen de thema's slimme en groen mobiliteit en/of circulair bouwen en stedelijke ontwikkeling? Ga dan in mei mee met de innovatiemissie naar New York!

Centraal staat het delen van kennis en ervaring met belanghebbenden wereldwijd over de uitdagingen van duurzame stedelijke ontwikkeling. Ook ziet u best practices op het gebied van de fysieke en digitale infrastructuur, gezondheid, onderwijs, duurzaamheid, veiligheid en mobiliteit.

Met een gevarieerd programma zetten het Nederlandse Consulaat Generaal in New York, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en onze partners van Trade & Innovate NL zich in om de Nederlandse sector op de kaart te zetten.

Voor wie?

Nederlandse ondernemers op het gebied van Smart Cities en technologie. U werkt actief aan duurzame innovatietrajecten en zoekt uitbreiding naar of zakelijke kansen in de regio New York of de Verenigde Staten. Daarbij ligt de nadruk op bedrijven in de sectoren ciculair bouwen en circulaire stedelijke ontwikkeling (Circular Building & Circular Urban Development) en slimme en groene mobiliteit (Smart & Green Mobility).

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie zijn € 500 (excl. btw) per persoon. Deelname van een 2e persoon van hetzelfde bedrijf kost € 250 (excl. btw).Het Nederlandse Consulaat Generaal in New York en RVO.nl betalen de toegangskosten tot de Smart Cities NYC ’18 Conferentie en ExpoExternal link.Kosten zoals vluchten, overnachtingen, vervoer en maaltijden zijn voor eigen rekening. Suggesties voor de te boeken vluchten en accommodatie ontvangt u na de bevestiging van uw aanmelding.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.Wij selecteren aanmeldingen op basis van de benodigde aansluiting met de thema’s Circulair en Smart & Green Mobility.

Meer informatie

Als u vragen heeft over de innovatiemissie, neem dan contact op met

Details

Locatie

Verenigde Staten, New York

Datum

Ma 7 mei 2018 - 10 mei 2018

Kosten

  • Deelnamekosten zijn € 500 (excl. btw) per persoon. Deelname 2e persoon van hetzelfde bedrijf kost €250 (excl. btw).
  • Toegang conferentie en Expo betaald door Consulaat/RVO.nl.
  • Overige kosten voor eigen rekening.
U kunt zich niet meer aanmelden