Van de overheid. Voor ondernemers.

Informatiebijeenkomst subsidieregeling DHI 28 augustus

Op dinsdag 22 augustus en maandag 28 augustus 2017 organiseert RVO.nl informatiebijeenkomsten over de 2e tenderronde van de subsidieregeling DHI.

Wilt u in het buitenland een project uitvoeren of investeren in een onderneming? Of wilt u mogelijke afnemers overtuigen van uw technologie? Na de informatiebijeenkomst weet u of de DHI-regeling op uw project, haalbaarheidsstudie of investeringsvoorbereidingsstudie van toepassing is. En hoe u subsidie kunt aanvragen.

1-op-1-gesprek voor ondernemers

Voor ondernemers bestaat de informatiebijeenkomst uit een 1-op-1-gesprek met een DHI-adviseur. Stuur voorafgaand aan het gesprek ingevulde quickscan naar: dhi@rvo.nl. U krijgt dan een advies gebaseerd op uw quickscan en een nummer waarmee u uw aanvraag kunt indienen. Een gesprek duurt 15 minuten.

Vraag-en-antwoordsessie voor consultants

Consultants kunnen tijdens de informatiebijeenkomst een vraag-en-antwoordsessie verwachten. Deze sessie helpt u bij het indienen van de subsidieaanvraag.

Aanmelden

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Meld u aan voor de datum van uw keuze.

Na aanmelding ontvangt u van ons het tijdstip van uw 1-op-1-gesprek of de vraag-en-antwoordsessie.

De bijeenkomsten vinden ’s middags vanaf 14.00 uur plaats.

Over DHI

De 2e tender voor DHI van 2017 is open sinds 8 augustus 2017 en sluit op 19 september 2017 om 15.00 uur (Nederlandse tijd).

Lees meer over de subsidieregeling DHI.

Details

Locatie

Den Haag

Datum

Ma 28 aug 2017

Tijd

14:00 - 16:00 uur

Kosten

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht.
Direct aanmelden