Eén antwoord van de overheid

Informatiebijeenkomst subsidieregeling DHI 23 januari

Op dinsdag 23 januari 2018 organiseert RVO.nl een informatiebijeenkomst over de 1e tenderronde 2018 van de subsidieregeling DHI. Deze bijeenkomst is vol, u kunt zich niet meer aanmelden.

Wilt u in het buitenland een project uitvoeren of investeren in een onderneming? Of wilt u mogelijke afnemers overtuigen van uw technologie? Na de informatiebijeenkomst weet u of de DHI-regeling op uw project, haalbaarheidsstudie of investeringsvoorbereidingsstudie van toepassing is. En hoe u subsidie kunt aanvragen.

Presentatie DHI

De bijeenkomst start met een algemene presentatie over het programma. Daarna vertelt een bedrijf over zijn ervaringen met DHI.

1-op-1-gesprek voor ondernemers

Voor ondernemers bestaat de informatiebijeenkomst uit een 1-op-1-gesprek met een DHI-adviseur. Stuur voorafgaand aan het gesprek een ingevulde quickscanExternal link naar: dhi@rvo.nlExternal link. U krijgt dan een advies gebaseerd op uw quickscan en een nummer waarmee u uw aanvraag kunt indienen. Een gesprek duurt 20 minuten.

Vraag-en-antwoordsessie voor consultants

Consultants kunnen tijdens de informatiebijeenkomst een vraag-en-antwoordsessie verwachten. Deze sessie helpt u bij het indienen van de subsidieaanvraag.

Aanmelden

De bijeenkomst is vol. U kunt zich niet meer aanmelden.

Over DHI

De 1e tender voor DHI van 2018 gaat open op 1 februari 2018 en sluit op 29 maart 2018 om 15.00 uur (Nederlandse tijd).

Lees meer over de subsidieregeling DHIExternal link.

Details

Locatie

Den Haag

Datum

Di 23 jan 2018

Tijd

14:00 - 17:00 uur

Kosten

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht.
U kunt zich niet meer aanmelden