Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Informatiebijeenkomst SDE+ Wind op land

De najaarsronde Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) opent 2 oktober 2018. Ter voorbereiding op deze openstelling organiseert RVO.nl een informatiebijeenkomst voor de categorie Wind op land.

Tijdens deze bijeenkomst lichten SDE+adviseurs de ontwikkelingen op het gebied van windenergie toe. Hoe zorgt u voor een volledige en juiste aanvraag Wind op land? Ook geven we een doorkijk naar de toekomst en treden met u hierover graag in discussie. Kom op woensdagochtend 5 september naar de bijeenkomst SDE+ Wind op land.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor professionals die zich bezig houden met de ontwikkeling van windenergieprojecten. Er wordt geen voorlichting gegeven over andere subsidiemogelijkheden binnen de SDE+. Op maandag 10 september zijn er twee SDE+informatiebijeenkomstenExternal link voor de resterende SDE+categorieën.

Programma

  • 10:00 – 10:30 uur: ontvangst met koffie en thee
  • 10:30 – 11:30 uur: presentatie
  • 11:30 – 12:30 uur: Vragen stellen / discussie

Aanmelden

Wilt u de bijeenkomst Wind op land bijwonen? U kunt zich niet meer aanmelden. Er is ruimte voor maximaal 45 personen. U kon zich tot en met donderdag 30 augustus 2018 registreren. We verwachten maximaal 2 personen per organisatie. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een bevestigingsmail.

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

Met de SDE+ External link stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de productie van hernieuwbare energie. De regeling bestaat uit verschillende categorieën: Biomassa, Geothermie, Water, Wind (op land, primaire waterkering en in meer) en Zon.

De categorie Wind op Zee heeft haar eigen budget en aanvraagprocedure. RVO.nl voert de regeling uit.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

RVO.nl
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht

Datum

Wo 5 sep 2018

Tijd

10:00 - 12:30 uur

Kosten

Gratis