Van de overheid. Voor ondernemers.

Informatiebijeenkomst over de Holland Lounge EVS30

Kom op 6 september 2017 naar de informatiebijeenkomst over de Holland Lounge. Dit is de Nederlandse ontmoetingsplek en uitvalsbasis tijdens het Electric Vehicle Symposium & Exhibition (EVS30) in Stuttgart van 9 tot en met 11 oktober 2017.

In deze 'Holland omgeving' kunnen Nederlandse ondernemers, overheden en kennisinstellingen hun gesprekspartners ontmoeten en spreken.

Programma

U krijgt tijdens deze bijeenkomst meer informatie over:

  • de EVS30
  • de Nederlandse papers
  • hoe onze aanwezigheid er uit gaat zien
  • welke mogelijkheden de lounge u biedt

Electric Vehicle Symposium & Exhibition

Het internationale Electric Vehicle Symposium & Exhibition is een toonaangevende beurs voor partijen die actief zijn binnen e-mobility. EVS is hét ontmoetingsevenement voor de EV industrie.

Holland lounge

De Provincie Noord-Brabant, de ministeries van Infrastructuur en Milieu en Economische Zaken en RVO.nl namen het initiatief voor de Holland Lounge. Hier presenteren Nederlandse kennisinstellingen in de E-mobilitysector, overheden en bedrijven zich aan het buitenland.

De Holland Lounge biedt ook plek aan Nederlandse PIB consortia. Deze Partners in International Business zijn privaat-publieke samenwerkingsverbanden. Ze richten zich op het positioneren van Nederlandse bedrijven op de voor Nederland kansrijke markten.

'Open minds. Smart solutions'

Met de pay off 'Open minds. Smart solutions' en de showcases die wij in de Lounge laten zien, versterken wij het imago van de Nederlandse EV sector in het buitenland. De lounge biedt Nederlandse oplossingen die wereldwijd toe te passen zijn. De Nederlandse EV sector zoekt daarbij de samenwerking met de buitenlandse counterpart.

Aanmelden

Heeft u interesse om deze informatiebijeenkomst bij te wonen? Meld u aan met het registratieformulier.

Meer informatie:

Details

Locatie

's-Hertogenbosch

Datum

Wo 6 sep 2017

Tijd

0:00 - 18:00 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden