Eén antwoord van de overheid

Holland Stand op Global Food Innovation Summit

De Global Food Innovation Summit in Milaan biedt bedrijven en start-ups in de food-sector een uitstekend internationaal platform. De Nederlandse ambassade in Italië organiseert bij voldoende belangstelling op deze beurs een Holland Stand.

De beurs vindt plaats van 7 tot en met 10 mei 2018 en heeft als thema 'Seeds & Chips'. De Global Food Innovation Summit werd opgericht door ondernemer Marco Gualtieri en is het grootste evenement ter wereld op het gebied van Food Innovation.

Voor wie?

De beurs is interessant voor ondernemers die werken aan innovatieve en duurzame oplossingen voor globale uitdagingen en vraagstukken op het gebied van: klimaatverandering, milieu, gezonde voeding, natuurlijke hulpbronnen, eiwitvervangers en voedselvoorziening voor een groeiende wereldbevolking.

Holland Stand

Met een gezamenlijke Holland Stand biedt de Nederlandse ambassade innovatieve bedrijven en kennisinstellingen de mogelijkheid om Nederland tijdens het evenement te vertegenwoordigen. Uw totale kosten voor deelname aan de beurs kunnen lager uitvallen door gezamenlijk op te trekken. Om een Holland Stand te kunnen inrichten moeten minimaal 6 Nederlandse bedrijven of instellingen zich inschrijven.

Geef uw interesse door

Heeft u interesse om deel te nemen aan een Holland Stand tijdens de Global Food Innovation Summit? Laat het ons per e-mail wetenExternal link vóór 23 februari 2018.

Kosten en meer informatie

Voor deelname aan de Holland Stand vragen wij een kleine eigen bijdrage. Kijk voor de tarieven van de Global Food Innovation SummitExternal link op hun website. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Neem voor meer informatie contact op met de Nederlandse ambassade in Rome: rom-ea@minbuza.nlExternal link.

Over de Global Food Innovation Summit

De Global Food Innovation Summit ontvangt meer dan 300 sprekers van over de hele wereld, meer dan 240 exposanten en 15.800 bezoekers, en krijgt 131 miljoen hits van sociale media in 4 dagen. Een van de aandachtsgebieden van de beurs in 2018 is water en het zoeken naar de beste oplossingen voor de uitdagingen op dit gebied.

Website Global Food Innovation Summit 2018External link

Details

Locatie

Italië, Milaan

Datum

Ma 7 mei 2018 - 10 mei 2018

Tijd

9:00 uur

Kosten

Voor deelname aan de Holland Stand betaalt u een kleine eigen bijdrage. Geef uw interesse vóór 23 februari aan ons door. Toegang beurs en reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.
Direct aanmelden