Eén antwoord van de overheid

Holland Paviljoen op SemiCon Japan 2017

Bent u ondernemer of kennisinstelling actief in de semicon equipment industrie? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op SemiCon Japan 2017 van 13 tot 15 december 2017 in Tokio.

Japan speelt een belangrijke rol in de internationale halfgeleider-waardeketen. Japanse bedrijven zijn verantwoordelijk voor ongeveer 35% van de wereldmarkt voor Semiconductor Manufacturing Equipment (SME).

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De Japanse regering en het bedrijfsleven zetten stevig in op digitalisering van de maakindustrie, zelfrijdende auto’s, mobiel internet, AI en Big Data. Dat zorgt momenteel voor nieuw elan en dynamiek in de semicon-keten, met kansen voor Nederlandse hoogwaardige toeleveranciers en R&D-instellingen.

Japan is daarnaast sterk in de ontwikkeling van nieuwe, geavanceerde materialen en verpakkingen die door de hele keten worden toegepast. Dit zijn ook bij uitstek partijen die op de beurs staan.

Deelname Holland Paviljoen

Als u aan het Holland Paviljoen deelneemt, krijgt u direct toegang tot het Japanse hightech ecosysteem en spelers uit de hele wereld.

Deelnamekosten zijn € 500 euro. Dit is inclusief toegangsbewijs voor de beurs.

U kunt een tolk huren via de ambassade. Van u wordt verwacht dat u een eigen laptop en promotiemateriaal meeneemt. Op de stand is voldoende ruimte voor face-2-face klantgesprekken, folders en een grote poster/banner van uw organisatie. Afhankelijk van de belangstelling vindt op 12 december 2017 een R&D/Technologie-Seminar plaats op de ambassade.

Aanmelden

Aanmelden kan bij de Nederlandse ambassade in Tokio via:

E hayakawa@nost.jp of janhein@nost.jp

SemiCon JAPAN 2017

SemiCon Japan is een van de grootste internationale beurzen voor de halfgeleiderindustrie. De beurs in Tokio trekt ieder jaar ruim 60.000 bezoekers, waaronder ook enkele duizenden bezoekers uit China, Taiwan en Zuid-Korea. De Nederlandse ambassade (Innovatie Attaché Netwerk) organiseert dit jaar voor het eerst een Holland Paviljoen op deze beurs.

Innovatie Attaché Netwerk

Het IA-Netwerk verbindt in opdracht van het ministerie van Economische Zaken kennis over internationale innovatieve ontwikkelingen en daaraan gerelateerde trends aan Nederlandse bedrijven, kennisinstituten en overheden.

Details

Locatie

Tokio

Datum

Wo 13 dec 2017 - 15 dec 2017

Kosten

  • € 500 per deelnemer
  • Inclusief toegangsbewijs
  • Exclusief tolk, reis- en verblijfkosten
Direct aanmelden