Van de overheid. Voor ondernemers.

Holland Paviljoen op Natexpo, Frankrijk

Doet u zaken op het gebied van biologische producten en heeft u interesse in de Franse markt? Meld u dan aan voor het Holland Paviljoen op Natexpo, de 2-jaarlijkse internationale beurs voor biologische producten.

Natexpo vindt plaats van 22 tot en met 24 oktober 2017 in Parijs. Het Holland Paviljoen wordt georganiseerd door de Landbouwraad van de Nederlandse ambassade in Parijs, in samenwerking met Bionext.

Het evenement is interessant voor bedrijven uit (onder meer) de sectoren:

  • biologische voeding en wijnen;
  • cosmetica en persoonlijke verzorging;
  • health food en voedingssupplementen;
  • huishoudelijke producten;
  • diensten en benodigdheden voor de horeca en detailhandel.

Wat is er te doen tijdens de Natexpo?

Tijdens Natexpo ziet u de laatste trends en innovatieve bioproducten van exposanten uit meer dan 20 landen. U kunt onder meer deelnemen aan een ‘Organic Trends Forum’, workshops, een incubator en een b2b-matchmaking programma, georganiseerd door de beursorganisatie.

Voor meer informatie over Natexpo kijkt u op www.natexpo.com. Of bekijk de presentatie (pdf).

Holland Paviljoen

In het Holland Paviljoen toont u uw producten aan duizenden bezoekers van over de hele wereld. De Landbouwraad en Bionext hebben een eigen stand in het Paviljoen. Daar geven ze informatie over de ontwikkelingen en de kwaliteit van biologische landbouw en voeding in Nederland. Daarnaast organiseert de Landbouwraad een netwerkreceptie voor de standhouders en hun handelscontacten.

Deelname

In het Holland Paviljoen neemt u deel tegen een speciaal Ambassade-tarief. Mocht u zich individueel willen inschrijven voor Natexpo, direct bij de organisatie, dan zijn de kosten hoger.

Het Ambassade-tarief varieert van € 1.665 - € 2.555. Voor start-ups geldt een lager tarief, maar daar zijn speciale voorwaarden aan verbonden.

Wilt u een plek in het Holland Paviljoen of meer weten over de tarieven? Stuur dan een email naar:

Landbouwteam ParijsE: PAR-LNV@minbuza.nl

Kansen in Frankrijk

De Franse biologische markt is en blijft een sterke groeimarkt, met een stijging van 20% over 2015-2016. De markt had in 2016, inclusief de catering- & horeca sector een omzet van maar liefst 7 miljard euro.

Hiermee komt Frankrijk steeds dichter bij Duitsland, dat nu de grootste biologische afzetmarkt in de EU heeft. Naar schatting 30% van de bioproducten op de Franse markt wordt geïmporteerd, dus er liggen grote kansen voor biobedrijven die naar Frankrijk (willen) exporteren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Franse biomarkt? Neem contact op met:

Landbouwteam ParijsE: PAR-LNV@minbuza.nl

Details

Locatie

Parijs

Datum

Zo 22 okt 2017 - 24 okt 2017

Kosten

  • Ambassade-tarief van € 1.665 - € 2.555
  • Start-ups: lager tarief onder speciale voorwaarden
Direct aanmelden