Eén antwoord van de overheid

Holland Paviljoen op het ISWA World Congress

Wilt u uw producten of diensten voor afvalbeheer presenteren op een van de grootste afvalevenementen in Azië? En wilt u in contact komen met beslissers in de afvalsector uit Maleisië, de ASEAN-regio en andere delen van de wereld? Kom dan naar het Holland Paviljoen op de expositie bij de International Solid Waste Management Association World Congress.

Het World Congress van de International Solid Waste Management Association (ISWA)External link is de grootste conferentie op het gebied van duurzaam afvalbeheer ter wereld. Het is een evenement waar beslissers, denkers, beleidsmakers en praktijkmensen uit de afvalsector bijeenkomen voor kennisuitwisseling en samenwerking. Het congres vindt van 22 t/m 24 oktober plaats in het KLCC Convention Center, Kuala Lumpur, Maleisië.

Gelijktijdig met het congres vindt op dezelfde locatie een afvalmanagementexpositie plaats. Men verwacht hier naar schatting 1.200 relevante bezoekers, zowel internationale congresdeelnemers als de Maleisische afvalsector.

Deelnemen aan Holland Paviljoen

Uw deelname aan het Holland Paviljoen op de expositie - met aansluitend een matchmakingevenement, bedrijfsbezoeken en een netwerkreceptie - is een effectieve manier om nieuwe Nederlandse oplossingen en technologie te laten zien aan spelers in de Maleisische afvalsector. Het biedt exclusieve netwerkmogelijkheden met prominente stakeholders uit deze sector.

Voordelen van uw deelname:

  • Volledig verzorgde tentoonstellingsruimte bij de ISWA Exposition in het Holland Paviljoen voor maximaal twee vertegenwoordigers van uw organisatie
  • Netwerkreceptie op de Residentie
  • Een-op-eengesprekken met stakeholders in de ASEAN-regio
  • 2 bedrijfsbezoeken aan relevante stakeholders in de Maleisische afvalsector

Programma

Maandag 22 oktoberOchtend: Openingsceremonie ISWA World CongressOchtend en middag: Deelname aan de expositieAvond: Welkomstreceptie ISWA World Congress

Dinsdag 23 oktoberDeelname aan de expositie

Woensdag 24 oktoberOchtend: Deelname aan de expositie. Expositie eindigt om 14.00 uur.onderzoekenMiddag: Bedrijfsbezoek*Avond: Netwerkreceptie op de Residentie van de ambassadeur

Donderdag 25 oktoberOchtend: Matchmakingevenement om kennis te maken met relevante stakeholders in de Maleisische afvalsector.Middag: Bedrijfsbezoek*

* Bezoeken nog nader in te vullen. Wij verkennen de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan organisaties die betrokken zijn bij afvalinzameling of recycling, een afvalstortplaats of afvalverbrandingsinstallatie.

Het programma kan nog wijzigen op basis van wensen van de deelnemers.

Verlengt u uw bezoek tot en met vrijdag 27 oktober? Dan zal de ambassade, waar mogelijk, ondersteuning bieden met het inplannen van afspraken en bezoeken. Let op: Maleisië is een Islamitisch land waar het lastig kan zijn om afspraken in te plannen na het middaggebed op vrijdag.

Kosten

Kosten van deelname aan het Holland Paviljoen, het matchmakingevenement, bedrijfsbezoeken en de netwerkreceptie bedragen 1.500 euro per bedrijf. Er is een maximum van 2 vertegenwoordigers per bedrijf. Uw reis- en verblijfkosten, het transport binnen Kuala Lumpur en toegang tot ISWA World CongressExternal link zijn voor eigen rekening.

Deelname en meer informatie

Meld u vóór 3 augustus aan per e-mailExternal link. Bij onvoldoende ruimte in het Holland Paviljoen wordt deelname beoordeeld op basis van het first-come-first-serve principe.

Wilt u niet deelnemen aan de expositie maar wel aan de andere programmaonderdelen? Of w ilt u meer informatie over het Holland Paviljoen en aanvullend programma? Neem dan contact op met:

Nederlandse Ambassade in Maleisië Fiona BurgerT: +60321686208Gayathri VythalingamT: +60321686205E: KLL-EA@minbuza.nlExternal link

Kijk op de website van International Solid Waste Management Association World CongressExternal link voor meer informatie over het congress.

Afval in Maleisië biedt mogelijkheden voor Nederlandse bedrijfsleven

Maleisië is een middeninkomensland met 32 miljoen inwoners. Dagelijk produceert dit land naar schatting 33 kiloton afval, waarvan het grootste deel bestaat uit organisch afval. Sinds invoering van de Solid Waste and Public Cleansing Management Act in 2011 zet Maleisië zich in voor een schonere afvalsector. Hierin staan recycling en het verbod op onhygiënische stortplaatsen centraal. Voornemens voor het openen van nieuwe, hygiënische stortplaatsen en een groeiende interesse vanuit de industrie voor afval mining, bieden mogelijkheden voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC)
Maleisië, Kuala Lumpur

Datum

Ma 22 okt 2018 - 25 okt 2018

Kosten

  • Aanmelden vóór 3 augustus 2018
  • Reis- en verblijfkosten, transport binnen Kuala Lumpur en t oegang tot ISWA zijn voor eigen rekening
Direct aanmelden