Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Holland Paviljoen op de Pakistan Poultry, Dairy & Livestock Expo

Bent u ondernemer in de vee-, gevogelte- of zuivelindustrie? Heeft u interesse in één van de grootste melkproducerende landen? Meld u dan aan voor het Holland Paviljoen tijdens de Pakistan Poultry, Dairy & Livestock (PPDL) Expo in Karachi van 20 tot en met 22 juli 2018.

Pakistan Poultry, Dairy & Livestock Expo

De eerste editie van de PPDL-expo brengt de belangrijkste spelers uit de vee-, gevogelte- of zuivelindustrie samen. Bezoekers zijn boeren, producenten van zuivelproducten en consumenten.De expo richt zich op:

  • zuivelindustrie
  • verwerkingsindustrie
  • vee-import
  • gevogelte
  • diergezondheid

Holland Paviljoen

Bij voldoende interesse van Nederlandse bedrijven (minimaal 4) organiseert de Nederlandse ambassade een Holland Paviljoen op de beurs. Tijdens de expo zijn er 4 conferenties. De Nederlandse ambassade kan een aanbeveling doen voor Nederlandse sprekers.

Kansen voor Nederlandse Ondernemers

Pakistan is met 200 miljoen inwoners het zesde land ter wereld qua inwonersaantal. Het land heeft een bevolkingsgroei van 2%. De economie groeit jaarlijks met meer dan 5%. De groeiende stedelijke middenklasse consumeert steeds meer verwerkt voedsel en fastfood. De fastfoodsector groeit jaarlijks met 21%. Pakistanen consumeren per persoon jaarlijks 189 liter melk, waarvan bijna 95% rauwe melk. De gevogeltesector groeit met 10-12% per jaar. De komende jaren zal er een overgang naar verwerkte melk plaatsvinden. Pakistan biedt daarmee grote kansen voor Nederlandse ondernemers, met name nu de veiligheidssituatie in het land sterk is verbeterd.

Deelname en kosten

Heeft u interesse in deelname aan het Holland Paviljoen? Meld u aan per e-mailExternal link vóór 15 april. Deelname aan het Holland Paviljoen is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Meer informatie over de expo vindt u op de website van de Pakistan Poultry, Dairy & Livestock Expo.External link

Voor vragen over het Holland Paviljoen neemt u contact op met:

Winnie van der WalE: isl-ea@minbuza.nlExternal link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Pakistan, Karachi

Datum

Vr 20 jul 2018 - 22 jul 2018

Kosten

  • Aanmelden vóór 15 april 2018
  • Deelname Holland Paviljoen is gratis bij voldoende interesse Nederlandse bedrijven (minstens 4)
  • Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening