Van de overheid. Voor ondernemers.

Holland High Tech Stand tijdens EQUIP AUTO Parijs

Bent u ondernemer of werkt u voor een kennisinstelling actief in de Automotive industrie? Neem dan deel aan de Holland High Tech Stand op EQUIP AUTO 2017 van 17 tot en met 21 oktober 2017 in Parijs.

De EQUIP AUTO is één van de grootste internationale automotive aftersales-events in Europa. Er zijn demonstraties van zelfrijdende auto’s en een innovatie- en start-up-park.

De beurs heeft 1400 standhouders, 95.000 bezoekers en 300 journalisten. AutomotiveNL en RAI Automotive Industry organiseren een Holland High Tech stand, waar u zich met 9 andere bedrijven kan presenteren.

Ontmoetingsplein

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is medefinancier van de Holland High Tech Stand. Op de stand is een centraal ontmoetingsplein, met een programma dat wordt aangeboden in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Parijs.

Deelname

De kosten voor deelname bedragen € 4700. Bent u lid van AutomotiveNL of RAI Automotive Industry? Dan krijgt u korting en is de standprijs € 3775.

Aanmelden

Heeft u interesse? Neem dan contact op met:

Jean Pierre HeijsterAutomotiveNLE: j.p.heijster@automotivenl.comT: 06 22 47 19 86

Meer infomatie

Informatie over de Holland High Tech stand vindt u op de website van AutomotiveNL.

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Details

Locatie

Parijs

Datum

Di 17 okt 2017 - 21 okt 2017

Kosten

  • Kosten: € 4700
  • Korting voor leden van AutomotiveNL en RAI Automotive Industry
Direct aanmelden