Eén antwoord van de overheid

Handelsmissie naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman

Bent u een ondernemer en heeft u interesse in de sportmarkt in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Oman? Ga dan mee met een uitgaande missie naar de VAE. Bij voldoende belangstelling wordt de missie verlengd met een bezoek aan Oman.

Voetbal en golf in de VAE

De missie heeft een focus op (toelevering aan) sportinfrastructuur, training en deelname van vrouwen aan sport. De sporten voetbal en golf krijgen in deze missie in het bijzonder de aandacht. De NEC organiseert deze missie in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Programma

Het programma bestaat uit deelname aan The 4th International Conference of Sports for Women, bezoek aan de Fatima Bint Mubarak Ladies Open (golf), individuele matchmaking, bezoeken aan bedrijven, organisaties en projecten in de desbetreffende sectoren, een seminar en een netwerkreceptie. Deelname aan deze missie biedt u ingangen bij de overheid en bedrijven in de Emiraten en Oman, inzicht in de kansen en mogelijkheden in de markt, en een kennismaking met potentiële zakenpartners.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 450 exclusief BTW. Dit is inclusief individuele matchmaking, bedrijfsbezoeken, en netwerkreceptie. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Meld u aan voor de handelsmissie naar de VAE en Oman.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze economische missie neemt u contact op met:

Wendy BakkerT: 033 433 0131E: wendy@nec.nl

Opkomst vrouwensport

Vrouwensport in de VAE is sterk in opkomst. Vrouwen krijgen meer mogelijkheden om te sporten. Beweging wordt door de lokale overheid sterk gepromoot, vooral ook in het kader van preventie van diabetes en obesitas in de VAE. Mannen en vrouwen sporten gescheiden.

Omdat de sportparticipatie van vrouwen toeneemt, is er ook een grotere behoefte aan sportfaciliteiten en kennis over sport en gezonde voeding. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven die actief zijn op het gebied van (toelevering aan) sportinfrastructuur en sport voor vrouwen.

Ook in Oman zijn er kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van sport.

Details

Locatie

VAE: Dubai en Abu Dhabi

Datum

Vr 3 nov 2017 - 8 nov 2017

Kosten

  • € 450 per bedrijf exclusief BTW
Direct aanmelden