Eén antwoord van de overheid

Handelsmissie Gelderse bedrijven naar China

Heeft u een bedrijf in Gelderland en wilt u zakendoen in Centraal-China? Ga dan mee met de handelsmissie naar Wuhan in de provincie Hubei, onder leiding van de gedeputeerde Michiel Scheffer van de provincie Gelderland. Tijdens deze missie organiseert het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Wuhan een matchmakingprogramma.

De missie richt zich op de Nieuwe Zijderoute, een treinverbinding tussen West-Europa en China, die nog in ontwikkeling is. Deze verbinding zou grote exportkansen bieden voor vooral Gelderse bedrijven, vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de geplande stations. De Chinese provincie Hubei is met 140 miljoen inwoners één van de sterkst groeiende economieën.

Het Chinese overheidsbedrijf Wuhan Asia Europe Logistics wil tijdens de missie een Dutch Market organiseren in Wuhan. Chinezen kunnen zo kennismaken met nieuwe producten uit Gelderland.

Matchmaking

Het Netherlands Business Support Office in Wuhan stelt per deelnemer een matchmakingprogramma op om ondernemers in contact te brengen met gesprek- en handelspartners.

Aanmelden

Meld u aan voor 1 oktober 2017. Mail daarvoor naar chinamissie2017@oostnl.nl.

Zij nemen vervolgens telefonisch contact met u op voor verdere toelichting.

Kosten

U betaalt € 400 voor iedere eerste deelnemer en € 200 voor iedere volgende deelnemer van het bedrijf. Reis- en verblijfskosten betaalt u zelf.

Meer informatie

Op de website van Oost NL vindt u meer informatie over deze missie. Of lees het rapport Internationale spoorverbindingen in Centraal en West China (pdf) en het Economisch overzicht van de provincie Hubei (pdf).

Details

Locatie

Wuhan

Datum

Ma 20 nov 2017 - 24 nov 2017

Kosten

  • Deelnamekosten: € 400 per eerste deelnemer
  • Per volgende deelnemer: € 200
  • Reis- en verblijfskosten betaalt u zelf
  • Meld u aan voor 1 oktober 2017
Direct aanmelden