Eén antwoord van de overheid

Gulf Business Dialogue: zakendoen in de Golfstaten

Heeft u interesse om te ondernemen in de Golfregio? En wilt u in een middag uw zakelijke netwerk vergroten, kennismaken met de Nederlandse ambassades in deze regio en informatie inwinnen over de Golfstaten? Kom dan op vrijdag 3 november 2017 naar de Gulf Business Dialogue.

Deze netwerkbijeenkomst richt zich op het zakelijke potentieel van de 6 Golfstaten, de actuele uitdagingen in de regio en het opdoen van relevante contacten. Tijdens de openingssessie delen ondernemers en experts hun visie op het ondernemingsklimaat in de Golf en geven zij praktische tips voor zakendoen in de regio.

Op de informatiemarkt kunt u persoonlijk advies inwinnen bij de plaatsvervangende Nederlandse ambassadeurs in de Golfstaten. Ook kunt u pitches bijwonen over actuele onderwerpen of meer te weten komen over best practices uit de regio. En u krijgt informatie over voor u relevante sectoren en onderwerpen als agrofood, water, energie, LS&H, advies en financiering, en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Programma

13.30 uurInloop met koffie en thee
14.00 uurOpening met keynote, panel met ondernemers en experts
15.00 uurInformatiemarkt met plaatsvervangende ambassadeurs van de Nederlandse ambassades, sectorvertegenwoordigers, pitches
16.30 uurNetwerkborrel, in aanwezigheid van vertegenwoordigers van ambassades van de Golfstaten
17.30 uur Afsluiting

Kosten en aanmelden

Deelname is gratis. Meld u zich voor 1 november aan, het aantal deelnemers is beperkt.

Details

Locatie

Den Haag

Datum

Vr 3 nov 2017

Tijd

13:30 - 17:30 uur

Kosten

Deelname is gratis. Bij no-show betaalt u € 75. Meld u zich voor 1 november aan.
Direct aanmelden