Eén antwoord van de overheid

Evenement Hier Opgewekt 2018

Ben u actief of heeft u interesse in lokale energieopwekking? Kom dan naar het grootste evenement voor lokale duurzame energie-initiatieven op vrijdag 23 november in ’t Spant in Bussum. Laat u informeren via inspirerende kennissessies en persoonlijk advies van RVO.nl.

Het is met 900 bezoekers het grootste evenement voor lokale energieopwekking in Nederland. Het evenement is onmisbaar voor iedereen die nadenkt over of al actief is met lokale energie opwekking.

Programma

Onze adviseurs werken ook dit jaar weer mee aan een aantal sessies. Houd het actuele programma in de gaten via de website en Twitter van Hier opgewektExternal link.

Persoonlijk advies RVO.nl

RVO.nl ondersteunt en adviseert een ieder bij investeringen in duurzame energie, energiebesparing en andere duurzame maatregelen. Onze adviseurs zijn op de beurs aanwezig. Zij geven persoonlijk advies over subsidies, regelingen en programma’s. Loop gerust bij onze stand naar binnen.

Film uw succesverhaal!

RVO.nl is altijd op zoek naar succesverhalen ter inspiratie. Nieuw is de mogelijkheid om in onze stand via een filmopname uw project persoonlijk toe te lichten. U ontvangt in ieder geval een kopie van uw opname. Wilt u uw succesverhaal delen? Stuur ons een mailExternal link, dan ontvangt u hier meer informatie over.

Meld u nu aan!

U kunt zich aanmelden via de website van HIER opgewektExternal link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

't Spant
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum

Datum

Vr 23 nov 2018

Kosten

Gratis
Direct aanmelden