Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Eureka Innovation Days 2018

Heeft u interesse in het opzetten van een internationaal, marktgericht R&D project? Neem deel aan de jaarlijkse EUREKA Innovation Days en maak kennis met alle EUREKA-programma’s, zoals Eurostars en de clusters. U kunt ter plekke bouwen aan internationale projecten.

De thema’s van deze dagen zijn: Smart Industries, Smart Mobility, Smart Health en Smart Energy.

Programma met matchmaking

Een belangrijk deel van het programma is gereserveerd voor een internationale matchmaking tussen bedrijven en kennisinstellingen uit Nederland en ruim 40 andere landen. We organiseren deze matchmaking in samenwerking met het Enterprise Europe Network (EEN).

Lees meer over het volledige programmaExternal link op de website van het evenement eurekainnovationdays.org.

Registratie

U kunt zich online registrerenExternal link via eurekainnovationdays.org. De registratie voor het evenement sluit op 7 mei. Meldt u zich eerst aan voor het evenement voordat u zich registreert voor de matchmaking. De matchmaking is verdeeld over 3 middagen, van 22 – 24 mei.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 160 (exclusief 24% btw) en daarnaast uw eigen reis- en verblijfskosten.

Meer informatie

Eurostars/EUREKA

Heeft u vragen over het evenement of wilt u nu al meer weten over Eurostars of de andere EUREKA initiatieven? Neem contact op met Arnold Meijer (arnold.meijer@rvo.nlExternal link).

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) helpt kleine en middelgrote bedrijven (mkb) met business kansen in Europa en daarbuiten. EEN brengt ondernemers, onderzoeksinstituten, universiteiten, technologiecentra en instellingen bij elkaar door bilaterale gesprekken te organiseren bij evenementen, internationale beurzen of handelsmissies. EEN beheert een uitgebreide database van bedrijven en kennisinstellingen die op zoek zijn naar internationale partners (www.enterpriseeuropenetwork.nlExternal link). Neem voor meer informatie contact op Michelle Lemmers (michelle.lemmers@rvo.nlExternal link)

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Finland, Helsinki

Datum

Di 22 mei 2018 - 24 mei 2018

Kosten

Deelnamekosten zijn € 160 (exclusief 24% btw)