Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is helaas verlopen!

EU Brokerage Event KET Horizon 2020

Op 7 juni vindt in Mainz Duitsland het EU Brokerage Event KET Horizon 2020 plaats. De focus van deze dag is gericht op "Key Enabling Technologies (KET), nanotechnologies, advanced materials, advanced manufacturing and process". Deze bijeenkomst is vooral gericht op innovatieve bedrijven en research instellingen die deel willen nemen aan het Europese innovatie programma zoals dat wordt uitgevoerd binnen de Horizon 2020 regeling. Tijdens deze bijeenkomst kunt u innovatieve research ideeën presenteren en partners zoeken voor het vormen van een consortium.

Werkt u aan onderzoeks- en innovatieactiviteiten? Dan kunt u een beroep doen op Horizon 2020. Horizon 2020 is het grootste EU-programma voor onderzoek en innovatie. In totaal is er voor dit programma bijna 80 miljard euro beschikbaar. Er zijn talloze subsidies beschikbaar voor projecten binnen de pijlers Maatschappelijke uitdagingen, Industrieel leiderschap en Wetenschap op topniveau.

Wat kunt u verwachten:

  • de laatste informatie van de Europese Commissie over Horizon 2020 en de komende calls.
  • faciliteiten voor het vormen van nieuwe consortia.
  • presentaties, besprekingen en ontwikkelingen van nieuwe project ideeën op internationaal niveau.
  • het leggen van internationale contacten.

Vanaf 13:30 uur kunt u deelnemen aan de matchmaking en de beurs bezoeken. Ga voor het volledige programma naar EU Brokerage Event on KETExternal link. De voertaal is Engels.

Deze informatie is geplaatst door

Kamer van Koophandel

Details

Locatie

Favorite Parkhotel
Karl Weiser Strasse 1
55131 Mainz

Datum

Do 7 jun 2018

Tijd

9:00 - 18:00 uur

Kosten

Gratis