Van de overheid. Voor ondernemers.

Economische missie naar Canada

Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten aanhalen in Canada? Ga dan mee met de economische missie van 2 tot en met 6 oktober 2017 onder leiding van een bewindspersoon, de zakelijk missieleider en VNO-NCW-voorzitter Hans de Boer, en watergezant Henk Ovink.

Hollandse expertise voor Canadese kansen

Het doel van het bezoek is het versterken van de positie van het Nederlandse bedrijfsleven op de Canadese markt, als aanbieder van creatieve en innovatieve oplossingen op het terrein van tuinbouw, voedsel, infrastructuur en gezondheid.

Voor wie?

Tijdens deze missie staan 3 thema’s centraal:

  1. Health Innovations
  2. 'Resilient Cities' - de stedelijke ontwikkelingen op het gebied van watervoorziening, stadsplanning, en infrastructuur
  3. Tuinbouw

Met deze thema's kunnen Nederlandse bedrijven oplossingen bieden voor problemen waar Canada mee kampt, zoals overstromingen, voedselvoorziening, vergrijzing, stijgende zorgkosten en klimaatverandering. Met als doel (verdere) samenwerking met Canadese bedrijven, uitbreiding of investering in de Canadese markt.

Deelname aan deze missie is daarmee interessant voor bedrijven en kennisinstellingen uit onderstaande (top)sectoren:

  • Life Sciences and Health
  • Agri-Food and Horticulture
  • Water

Bestemmingen

De economische missie concentreert zich op Toronto, waar een bedrijvenprogramma wordt aangeboden. Voor het thema 'Resilient Cities' is er een aanvullend programma in Vancouver.

Programma

De programma’s voorzien in matchmaking, gekoppeld aan thematische seminars. Daarnaast zullen netwerkactiviteiten en bedrijfsbezoeken worden georganiseerd.

Bekijk het voorlopige programma van de missie (pdf).

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de missie.

Kosten

Deelname kost € 950 per bedrijf (maximaal 2 deelnemers). Voor extra deelnemers betaalt u € 475 per persoon. Om de deelname van vrouwelijke ondernemers te stimuleren geldt voor deze specifieke doelgroep een korting van 50% op de deelnemersbijdrage.

Het dienstenpakket dat u hiervoor wordt geboden omvat deelname aan de (collectieve) programmaonderdelen, vermelding van uw bedrijfsprofiel in het missieboekje, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie tijdens het verblijf in Canada.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen, dat aan iedere deelnemer wordt aangeboden.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze economische missie neemt u contact op met:

Hanneke BogaertsRijksdienst voor Ondernemend NederlandT: 088 602 1253E: hanneke.bogaerts@rvo.nl

Details

Locatie

Toronto en Vancouver, Canada

Datum

Ma 2 okt 2017 - 6 okt 2017

Kosten

  • Kosten: € 950 per bedrijf
  • Extra deelnemers: € 475 per persoon
  • Vrouwelijke deelnemers krijgen 50% korting
  • Reis-, verblijf- en eventuele meerkosten zijn voor eigen rekening
U kunt zich niet meer aanmelden