Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is helaas verlopen!

Duits-Nederlandse Handelsdag

Zakendoen met je buren

Dat is dit jaar het motto van de jaarlijks terugkerende Duits-Nederlandse Handelsdag in Nedersaksen. We nodigen u van harte uit om nieuwe contacten te leggen, bestaande te onderhouden, te verdiepen en zakelijke mogelijkheden te verkennen. Ervaren professionals verzorgen workshops waarin zij tips en adviezen geven om u te helpen bij het zakendoen met onze buren.

De workshops zijn tweetalig. Tevens is er tijdens de workshops gelegenheid voor het stellen van vragen en discussie. Op de vernieuwde informatiemarkt presenteren verschillende ondernemers en organisaties uit Duitsland en Nederland hun producten en diensten. Ook delen ze graag hun ervaringen met betrekking tot zakendoen in beide landen.

Matchmaking

Bent u opzoek naar samenwerkingspartners of wilt u sparren met een specialist? Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om in gesprek te gaan met nieuwe contacten. Op basis van online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. U ontvangt een paar dagen voor de bijeenkomst uw gespreksschema. Dus u weet wie u tegenover u heeft zodat u zich goed kunt voorbereiden. Haalt u het maximale uit uw bezoek? Maak snel een profiel aanExternal link.

Vernieuwde informatiemarkt

Dit jaar hebben we gekozen voor een totaal vernieuwde Informatiemarkt. Ca. 30 bedrijven en organisaties presenteren zich op een totaal vernieuwde beursvloer met vaste stands en brengen hun ideeën, diensten en producten onder de aandacht. Op de informatiemarkt vindt u zowel Nederlandse als Duitse ondernemers. Zij helpen u graag op weg uw plannen om te zetten in concrete activiteiten.

Wilt u alvast kennis opdoen? Neem een kijkje op de landenpagina Duitsland.

Deze informatie is geplaatst door

Kamer van Koophandel

Details

Locatie

Forum Alte Werft
Ölmühlenweg 1
26871 Papenburg

Datum

Di 5 jun 2018

Tijd

13:00 - 18:00 uur

Kosten

Gratis