Eén antwoord van de overheid

Circulair Congres

TKI Biobased Economy en RWE organiseren dit jaar samen het tweedaagse Circulair Congres. Het thema: Agrifood, chemie en energie samen naar een circulaire economie.

Voor wie?

Dit is dé plek waar bedrijven, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties op het gebied van biobased economy elkaar ontmoeten. Op beide dagen kunt u kennis nemen van interessante initiatieven, uw netwerk verbreden, meedoen met interactieve sessies en dit alles afronden tijdens de netwerkborrel.

Programma

De eerste dag staat in het teken van herkomst en beschikbaarheid van diverse soorten biomassa. En de technische ontwikkelingen en mogelijke toepassingen van biomassa in de circulaire economie. Taco Douma, Director RWE, Inge Stupak, University of Copenhagen en Mark Thomas Lyra, CEO Cosan Biomassa vertellen u er meer over. De voertaal is Engels.

Op dag twee komen strategische ontwikkelingen aan bod. Kom luisteren naar Martin Junginger, Universiteit Utrecht, over de optimalisatie van internationale biomassaketens. Of naar het verhaal over de Zambezi procedure, een nieuwe methode om diverse chemicaliën uit hout te winnen. Of ga mee met de rondleiding in de Amercentrale.

Het congres is de opvolger van de Landelijke Netwerkbijeenkomsten Biobased Economy.

Meer informatie en aanmelden

Details

Locatie

Geertruidenberg

Datum

Wo 14 mrt 2018 - 15 mrt 2018

Tijd

9:30 uur

Kosten

gratis
Direct aanmelden