Eén antwoord van de overheid

Bijeenkomst Aandrijfsystemen 2017: trends in industrie

Wilt u op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van industriële trends in onderhoud en efficiency van aandrijvingen? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Aandrijfsystemen 2017: trends in industrie’ op 19 oktober.

Programma

Specialisten uit het vakgebied, waaronder technische dienstverleners, industriële bedrijven, leveranciers, fabrikanten en deskundigen van aandrijvingen informeren u over de volgende onderwerpen:

  • Wat zijn trends in de industrie als het gaat om onderhoud, productiviteit, beschikbaarheid en veiligheid van productiemiddelen?
  • Hoe denken beslissers in de industrie over uitbesteding, toepassen van smart technology, en waar kunnen technische dienstverleners zich verbeteren?
  • Hoe zijn ‘smart’ en ‘predictive onderhoud’ in te zetten voor het verbeteren van de efficiency van aandrijfsystemen - machines, motoren, besturingen, pompen, ventilatoren, apparaten en transportsystemen?

U vindt het volledige programma in de bijlage.

Voor wie?

De bijeenkomst is interessant voor directeuren, managers, projectleiders, technisch ontwerpers/constructeurs, inkopers, engineers uit de industrie (chemie, food, metaal, kunststof) en de sectoren toelevering, installatie, machinebouw en advies, en de overheid.

Meld u aan

Wilt u bij de bijeenkomst Aandrijfsystemen 2017 aanwezig zijn? Meld u dan snel aan per email via event2017@keea.nl met vermelding van uw naam, bedrijf, en functie.

Rol RVO.nl

De bijeenkomst wordt georganiseerd door KEEA, het Kennisnetwerk Efficiënte Elektrische Aandrijfsystemen en UNETO-VNI. KEEA is een kennisnetwerk waarin RVO.nl en brancheorganisaties FEDA, Holland Pomp Groep en UNETO-VNI samenwerken aan projecten om de efficiency van aandrijfsystemen te verhogen.

Meer weten?

Details

Locatie

Rijen

Datum

Do 19 okt 2017

Tijd

14:00 - 18:00 uur

Kosten

gratis
Direct aanmelden