Eén antwoord van de overheid

Bekendmaking MKB Innovatie Top 100

Op woensdag 26 september (van 14.30 tot 17:30 uur) presenteren we in ons KVK Innovatietheater de exacte notering van elk bedrijf in de MKB Innovatie Top 100 2018. Dan weten we wie op de eerste positie staat en het stokje van GreenTom overneemt.

In een wervelende show gaan we langs bijzondere innovaties van Nederlandse mkb-bedrijven. We laten zien dat duurzaam innoveren loont. Dagvoorzitter Diana Matroos, bekend van RTL Nieuws en BNR Nieuwsradio, gaat in gesprek met experts over innovatie en digitalisering.

  • Ontmoet de meest innovatieve mkb-bedrijven van Nederland en voel de spanning: welke plaats in de MKB Innovatie Top 100 hebben zij veroverd?
  • Kom netwerken! Het wordt een middag die bol staat van innovatie
  • Kom luisteren naar de innovatierede van Ruud Koornstra, Premier van het Innovatiekabinet, voorzitter van de landelijke jury en de eerste energie-commissaris van Nederland. Een rede met humor én een duidelijke boodschap.

In het KVK Innovatietheater bespreken we opmerkelijke en opvallende innovaties uit Nederland. We zetten de spots op innovatieve ondernemers! Orpheus in Apeldoorn bruist dus van de energie. We tellen af naar de nummer één in de Top 100 en tonen tal van innovaties. Daarnaast leest Ruud Koornstra de officiële innovatierede van Nederland. Na de volledige countdown heffen we met elkaar het glas op de nummer 1 van dit jaar en zoveel andere mooie innovaties. Natuurlijk is er volop gelegenheid te netwerken.

Lees meer over MKB Innovatie Top 100External link

Deze informatie is geplaatst door

Kamer van Koophandel

Details

Locatie

Theater Orpheus
Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn

Datum

Wo 26 sep 2018

Tijd

14:30 - 17:30 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden