Eén antwoord van de overheid

Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2018

Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Kom dan op woensdag 31 januari naar de Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie in Rotterdam. U krijgt de kans om de ambassadeurs specifieke vragen te stellen over de betreffende landen.

Op de Bedrijvendag zijn meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen.

Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd, beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk, kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal.

Speeddates en informatiemarkt

Tijdens de Bedrijvendag kunt u maximaal 4 korte één-op-ééngesprekken voeren met de ambassadeurs en consuls-generaal.

Naast het speeddate programma zijn er adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland en de Kamer van Koophandel aanwezig om u van informatie te voorzien.

Netwerken

Traditiegetrouw wordt deze bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel. Daar maakt u nieuwe contacten en versterkt u bestaande banden met collega-ondernemers, handel bevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal.

Aanmelden

Meld u aan vóór donderdag 18 januari. Let op: het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Bij aanmelding kunt u maximaal vier gesprekken per bedrijf aanvragen.

Deelname aan het evenement is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding brengen wij € 225 in rekening.

Programma

15.15 Inloop, ontvangst en registratie15.45 Welkom16.00 Ronde 1 t/m 4 speeddating17.00 Ronde 5 t/m 8 speeddating18.00 Netwerkreceptie19.30 Einde netwerkreceptie

Meer informatie

Voor uw kansen op de buitenlandse markt download u gratis de app NL Exporteert in de App Store (iOS)External link of in de Google Play StoreExternal link. Meer informatie over de dienstverlening en ondersteuning van het ministerie van Buitenlandse Zaken bij internationaal zakendoen vindt u in de Wegwijzer Internationaal OndernemenExternal link.

Neem voor meer informatie contact op met RVO.nl:E klantcontact@rvo.nl External linkT 088 042 42 42

Het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert de Bedrijvendag in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, VNO-NCW en MKB-Nederland.

Details

Locatie

Rotterdam

Datum

Wo 31 jan 2018 15:15 uur

Kosten

Deelname is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding brengen wij € 225 in rekening.
Direct aanmelden