Eén antwoord van de overheid

Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

AVERE E-Mobility Conference - Holland E-mobility stand

Bezoekt u ook de AVERE E-Mobility Conference op 17 & 18 oktober in Brussel? Kom dan naar de Holland E-mobility stand in de Silver Foyer van het Square Convention Center.

Op deze jaarlijks terugkerende AVERE conferentie komen invloedrijke beleidsmakers, academici en bedrijfsleven samen. Ook dit jaar is er naast de conferentie een beurs waar bedrijven hun innovatieve producten en diensten tonen.

Holland E-Mobility-stand

Op initiatief van RVO.nl in samenwerking met Provincie Noord-Brabant wordt met behulp van een ‘Holland E-Mobility-stand’, podium gegeven aan Nederlandse E-mobility expertise. Een selectie van koploperbedrijven en kennisorganisaties tonen hun producten en hoogwaardige kennis op de beursvloer.

Holland E-Mobility wordt voor het voetlicht gebracht op gebied van onder andere:

  • innovatief EV
  • slim laden en laadinfra
  • mobility services
  • koppeling tussen duurzame opwek en EV
  • Nederlandse 'best practices' en hoe deze van meerwaarde zijn in de Europese markt of het beleid van de Europese Commissie

Ontmoet Anne-Marie Spierings

Op woensdag 17 oktober, vanaf 13.30 uur is de gedeputeerde Energie van de Provincie Noord-Brabant Anne-Marie Spierings aanwezig op de Holland E-Mobility stand. Zij spreekt over de Brabantse ambities rondom de verduurzaming van de sector Mobiliteit. Ook vertelt ze hoe Brabant elektrisch rijden goedkoper en groener wil maken door 'te laden op eigen zon'.

Meer weten?

Bekijk voor meer informatie het programmaExternal link. U kunt ons ook volgen via #AEC2018.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Tweedaags event

Kosten

Toegangsprijs tot de conferentie: €302,50-€520,30