Eén antwoord van de overheid

ASEAN Business Dialogue: Expert tools for entrepreneurs

Overweegt u te gaan ondernemen of investeren in de ASEAN-regio? Kom dan op 27 oktober naar de ASEAN Business Dialogue. Met de kennis en handvatten die u tijdens deze middag krijgt, kunnen u en uw medewerkers de volgende dag al aan de slag.

Brainport Eindhoven, Banning Legal & Tax en het ministerie van Buitenlandse Zaken brengen u in een middag op de hoogte van de kansen in de ASEAN-regio. De ASEAN Business Dialogue biedt u praktische informatie over de economische mogelijkheden in de kansrijke ASEAN-landen: Brunei, Cambodja, de Filipijnen, Indonesië, Laos, Maleisië, Myanmar, Singapore, Thailand en Vietnam.

Exportkansen

Met 600 miljoen inwoners en een gemiddelde economische groei van 5% kent de ASEAN-regio een snelgroeiende middenklasse, met uitgebreide exportkansen voor Nederlandse bedrijven. Exporteren naar de regio biedt de mogelijkheid om meer omzet, werkgelegenheid, productiviteit, kapitaalintensiviteit, investeringen en R&D te realiseren. Bedrijven die zowel goederen importeren als exporteren presteren nog beter op deze gebieden.

Experttafels

Tijdens de ASEAN Business Dialogue kunt u zich inschrijven voor experttafels. In een informele setting behandelen we inhoudelijke thema’s en delen we ervaringen over uitbreiden naar ASEAN-landen. Vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassades in de ASEAN-landen zijn deze middag aanwezig om u in contact te brengen met hun lokale netwerk.

Deze vierde editie van de ASEAN Business Dialogue vindt plaats tijdens de bruisende Dutch Design Week in Eindhoven.

Kosten en aanmelden

Deelname is gratis. Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75.

U kunt zich aanmelden tot en met 23 oktober.

Details

Locatie

Eindhoven

Datum

Vr 27 okt 2017

Tijd

13:00 - 17:00 uur

Kosten

Deelname is gratis. Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75.
Direct aanmelden