Eén antwoord van de overheid

Brexitloket

Deze informatie is geplaatst door

Brexitloket | KVK | Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Op 29 maart 2019 verlaat het Verenigd Koninkrijk (VK) de Europese Unie (EU). Dit noemen we de Brexit. Het VK wordt dan een land buiten de EU. Dit heeft veel gevolgen voor ondernemers. Bereid u dus goed voor. Zeker als u zaken doet met het VK. Het Verenigd Koninkrijk bestaat uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland.

Bereid u goed voor op de Brexit

Op het BrexitloketExternal link van de Rijksoverheid vindt u nieuws en actualiteiten rondom de Brexit. Maar ook een overzicht van de gevolgen van de Brexit. Daarnaast kunt vragen stellen, en een ImpactScan doen zodat u zich goed kunt voorbereiden op de Brexit. Bekijk ook de gevolgen van de Brexit voor Nederlandse ondernemers.

Specifieke vragen per branche

Stel uw specifieke vragen over de Brexit aan een medewerker van de Nederlandse Ambassade in LondenExternal link. Iedere medewerker heeft kennis over een sector zoals landbouw, smart-energy of transport en logistiek.

Brexit Impact Scan

Met de Brexit Impact ScanExternal link ziet u snel wat u nu al kunt doen aan de komst van de Brexit en waar u rekening mee moet houden. Aan de hand van een aantal vragen laat deze scan de impact zien van de Brexit voor uw onderneming.

Deze informatie is geplaatst door

Brexitloket
KVK
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland