Eén antwoord van de overheid

Zakendoen met kansrijke markten

Deze informatie is geplaatst door: Kamer van Koophandel

U doet zaken met politiek-economisch instabiele regio’s. En als ondernemer wilt u geen onnodige risico’s lopen. Onze adviseurs helpen u met een deskundig en onpartijdig advies.

Bel gratis met een adviseur op 088 585 2222External link

Iedere werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Wat kunt u verwachten?

  • onafhankelijk en persoonlijk advies;
  • ruim 40 gespecialiseerde en ervaren adviseurs;
  • iedere werkdag gratis bereikbaar.

Wij denken met u mee om uw doelen te bereiken en welke mogelijkheden u heeft om de schadelast te voorkomen of te beperken. Kamer van Koophandel is hét eerste aanspreekpunt voor informatie over internationaal zakendoen voor export en import. En ook voor mogelijkheden om kosten te besparen of om zaken anders te organiseren kunt u bij ons terecht.

Wilt u persoonlijk inzicht in mogelijkheden voor uw eigen situatie? Als ondernemer bent u niet de enige met een internationaliseringsvraag. Duizenden ondernemers gingen u voor en konden we al helpen. Onze adviseurs zijn iedere werkdag gratis bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Zakendoen met Iran

Nu er een internationaal akkoord gesloten is, lijken de deuren naar Iran open te gaan voor export. Het opheffen van de sancties zal geleidelijk gaan en in stappen. En het zal ook per sector verschillen. Het is daarom goed om op de hoogte te blijven van de actuele stand van zaken als u zaken wilt gaan doen met Iran. Lees verder

Blogs export- en importlanden

Deze informatie is geplaatst door:

Kamer van Koophandel

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de Kamer van Koophandel

088-585 1585